TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi

TOBB Sanayi Veri Tabanı
Balık, kabuklu deniz hayvanları ve yumuşakçaların işlenmesi ve saklanması
İllere Göre Üretim Kapasiteleri

Lütfen ilgilendiğiniz faaliyet üzerine tıklayınız.

Üretim KoduFaaliyet Adı
102011 Balık filetosu ve diğer balık etleri (kıyılmış olsun veya olmasın), taze veya soğutulmuş
102012 Balık ciğeri ve yumurtası, taze veya soğutulmuş
102013 Balık, dondurulmuş
102014 Balık filetosu, dondurulmuş
102015 Balık eti (kıyılmış olsun veya olmasın), dondurulmuş
102016 Balık ciğeri ve yumurtası, dondurulmuş
102021 Balık filetosu (kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, fakat tütsülenmemiş olanlar)
102022 Balık ciğeri ve yumurtası (kurutulmuş, tütsülenmiş, tuzlanmış veya salamura edilmiş); insan tüketimine uygun balık unları, kaba unları ve peletleri
102023 Balık, kurutulmuş (tuzlanmış veya salamura edilmiş olsun veya olmasın)
102024 Balık, fileto dahil, tütsülenmiş
102025 Balık, başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş (hazır balık yemekleri hariç)
102026 Havyar ve havyar ikameleri
102031 Kabuklular, dondurulmuş
102032 Yumuşakçalar, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, tütsülenmiş
102033 Diğer su omurgasızları, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, tütsülenmiş
102034 Kabuklular (başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş); yumuşakçalar ve diğer su omurgasızları (başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş)
102041 Balıkların, kabukluların, yumuşakçaların veya diğer su omurgasızlarının insan tüketimine uygun olmayan unları, kaba unları ve peletleri
102042 Balıklar, kabuklular, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızlarının diğer yenilemeyen ürünleri