TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.21-Balık filetosu (kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, fakat tütsülenmemiş olanlar) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | BALIKESİR | 1 | 10 | 4
| 12 | 192 | 21 | 239 | * | HATAY | 1 | 1 | 1
| 1 | 9 | 6 | 18 | * | İSTANBUL | 2 | 4 | 4
| 8 | 59 | 15 | 90 | * | İZMİR | 1 | 1 | 0
| 0 | 7 | 1 | 9 | * | KOCAELİ | 1 | 1 | 2
| 2 | 24 | 5 | 34 | * | SAMSUN | 1 | 9 | 5
| 4 | 192 | 15 | 225 | * | YOZGAT | 2 | 2 | 2
| 2 | 802 | 27 | 835 | * | Toplam | 9 | 28
| 18 | 29 | 1285 | 90
| 1450 | 3,622,373 |
|
|