TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.20.14-Balık filetosu, dondurulmuş

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
AFYONKARAHİSAR110 114218*
ANKARA163 927555348*
ANTALYA440 0352411,610,569
AYDIN192 02664281*
BİLECİK142 740255*
BURSA222 4421262*
ÇANAKKALE62313 3435265005,158,291
DENİZLİ250 416511185*
EDİRNE221 023228*
ELAZIĞ110 0214*
GİRESUN210 0304*
ISPARTA332 025434*
MERSİN261 0461164*
İZMİR167620 11672139100729,212,968
KASTAMONU110 0416*
KONYA340 646460*
MUĞLA5133 6348324025,574,610
RİZE171 58225120*
SAMSUN392 281296*
SİNOP5146 2256728514,403,250
TEKİRDAĞ110 0102*
TRABZON4115 2319193564,050,320
ZONGULDAK110 020122*
Toplam68204 63623200362 398097,413,355