TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.14-Balık filetosu, dondurulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 0
| 1 | 14 | 2 | 18 | * | ANKARA | 1 | 6 | 3
| 9 | 275 | 55 | 348 | * | ANTALYA | 4 | 4 | 0
| 0 | 35 | 2 | 41 | 1,610,569 | AYDIN | 1 | 9 | 2
| 0 | 266 | 4 | 281 | * | BİLECİK | 1 | 4 | 2
| 7 | 40 | 2 | 55 | * | BURSA | 2 | 2 | 2
| 4 | 42 | 12 | 62 | * | ÇANAKKALE | 6 | 23 | 13
| 3 | 435 | 26 | 500 | 5,158,291 | DENİZLİ | 2 | 5 | 0
| 4 | 165 | 11 | 185 | * | EDİRNE | 2 | 2 | 1
| 0 | 23 | 2 | 28 | * | ELAZIĞ | 1 | 1 | 0
| 0 | 2 | 1 | 4 | * | GİRESUN | 2 | 1 | 0
| 0 | 3 | 0 | 4 | * | ISPARTA | 3 | 3 | 2
| 0 | 25 | 4 | 34 | * | MERSİN | 2 | 6 | 1
| 0 | 46 | 11 | 64 | * | İZMİR | 16 | 76 | 20
| 11 | 672 | 139 | 1007 | 29,212,968 | KASTAMONU | 1 | 1 | 0
| 0 | 4 | 1 | 6 | * | KONYA | 3 | 4 | 0
| 6 | 46 | 4 | 60 | * | MUĞLA | 5 | 13 | 3
| 6 | 348 | 32 | 402 | 5,574,610 | RİZE | 1 | 7 | 1
| 5 | 82 | 25 | 120 | * | SAMSUN | 3 | 9 | 2
| 2 | 81 | 2 | 96 | * | SİNOP | 5 | 14 | 6
| 2 | 256 | 7 | 285 | 14,403,250 | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 0
| 0 | 1 | 0 | 2 | * | TRABZON | 4 | 11 | 5
| 2 | 319 | 19 | 356 | 4,050,320 | ZONGULDAK | 1 | 1 | 0
| 0 | 20 | 1 | 22 | * | Toplam | 68 | 204
| 63 | 62 | 3200 | 362
| 3980 | 97,413,355 |
|
|