TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.14-Balık filetosu, dondurulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 0
| 1 | 14 | 2 | 18 | * | ANKARA | 1 | 6 | 3
| 9 | 275 | 55 | 348 | * | ANTALYA | 3 | 3 | 0
| 0 | 21 | 0 | 24 | * | AYDIN | 1 | 14 | 12
| 15 | 342 | 21 | 404 | * | BİLECİK | 1 | 4 | 2
| 7 | 40 | 2 | 55 | * | BURSA | 3 | 3 | 2
| 5 | 49 | 13 | 72 | * | ÇANAKKALE | 5 | 22 | 13
| 3 | 422 | 23 | 483 | 4,963,891 | DENİZLİ | 2 | 5 | 0
| 4 | 165 | 11 | 185 | * | EDİRNE | 2 | 2 | 1
| 0 | 23 | 2 | 28 | * | ELAZIĞ | 1 | 1 | 0
| 0 | 2 | 1 | 4 | * | GİRESUN | 2 | 1 | 0
| 0 | 3 | 0 | 4 | * | ISPARTA | 1 | 1 | 0
| 0 | 6 | 2 | 9 | * | MERSİN | 1 | 5 | 1
| 0 | 14 | 6 | 26 | * | İZMİR | 16 | 66 | 15
| 11 | 672 | 140 | 993 | 26,565,568 | KASTAMONU | 1 | 1 | 0
| 0 | 4 | 1 | 6 | * | KONYA | 3 | 4 | 0
| 6 | 46 | 4 | 60 | * | MUĞLA | 5 | 19 | 5
| 4 | 312 | 38 | 378 | 5,574,610 | ORDU | 1 | 1 | 0
| 0 | 227 | 5 | 233 | * | RİZE | 1 | 7 | 1
| 5 | 82 | 25 | 120 | * | SAMSUN | 3 | 7 | 2
| 0 | 80 | 4 | 93 | * | SİNOP | 4 | 17 | 5
| 0 | 197 | 8 | 227 | 13,881,250 | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 0
| 0 | 1 | 0 | 2 | * | TRABZON | 5 | 15 | 6
| 3 | 362 | 22 | 408 | 8,730,320 | ZONGULDAK | 1 | 1 | 0
| 0 | 20 | 1 | 22 | * | Toplam | 65 | 207
| 68 | 73 | 3379 | 386
| 4202 | 104,052,024 |
|
|