TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.12-Balık ciğeri ve yumurtası, taze veya soğutulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ÇANAKKALE | 1 | 15 | 10
| 3 | 278 | 15 | 321 | * | İZMİR | 2 | 4 | 3
| 1 | 69 | 22 | 99 | * | KONYA | 1 | 2 | 0
| 4 | 30 | 1 | 37 | * | MUĞLA | 1 | 2 | 3
| 0 | 71 | 8 | 84 | * | Toplam | 5 | 23
| 16 | 8 | 448 | 46
| 541 | 745,199 |
|
|