TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.20.15-Balık eti (kıyılmış olsun veya olmasın), dondurulmuş

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ANTALYA150 029034*
ÇANAKKALE11118 4985501068*
EDİRNE220 019324*
İSTANBUL100 0808*
İZMİR282 331599*
KONYA110 2519*
KAHRAMANMARAŞ172 612713155*
ORDU110 01042107*
SAMSUN287 42159243*
Toplam1243 2919152383 174713,466,684