TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.15-Balık eti (kıyılmış olsun veya olmasın), dondurulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 1
| 0 | 31 | 1 | 34 | * | ANTALYA | 2 | 6 | 0
| 0 | 50 | 0 | 56 | * | ÇANAKKALE | 2 | 32 | 42
| 7 | 1760 | 96 | 1937 | * | EDİRNE | 2 | 2 | 1
| 0 | 23 | 2 | 28 | * | İSTANBUL | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | İZMİR | 3 | 12 | 3
| 0 | 78 | 16 | 109 | * | KASTAMONU | 1 | 1 | 0
| 0 | 4 | 1 | 6 | * | KONYA | 1 | 2 | 0
| 4 | 30 | 1 | 37 | * | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 8 | 0
| 3 | 133 | 4 | 159 | * | SAMSUN | 4 | 15 | 9
| 6 | 241 | 17 | 288 | 9,809,200 | TRABZON | 2 | 10 | 3
| 0 | 523 | 17 | 553 | * | Toplam | 20 | 89
| 59 | 20 | 2877 | 155
| 3211 | 32,135,037 |
|
|