TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.20.15-Balık eti (kıyılmış olsun veya olmasın), dondurulmuş

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
AFYONKARAHİSAR111 031134*
ANTALYA260 050056*
ÇANAKKALE23242 71760961937*
EDİRNE221 023228*
İSTANBUL100 0404*
İZMİR3123 07816109*
KASTAMONU110 0416*
KONYA120 430137*
KAHRAMANMARAŞ180 31334159*
SAMSUN4159 6241172889,809,200
TRABZON2103 052317553*
Toplam2089 59202877155 321132,135,037