TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.23-Balık, kurutulmuş (tuzlanmış veya salamura edilmiş olsun veya olmasın) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 4 | 3
| 4 | 60 | 20 | 91 | * | İSTANBUL | 1 | 1 | 0
| 1 | 15 | 1 | 18 | * | İZMİR | 4 | 9 | 9
| 15 | 295 | 34 | 362 | 4,274,475 | TRABZON | 1 | 1 | 0
| 1 | 14 | 2 | 18 | * | YOZGAT | 1 | 0 | 0
| 0 | 614 | 26 | 640 | * | Toplam | 8 | 15
| 12 | 21 | 998 | 83
| 1129 | 15,192,375 |
|
|