TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.23-Balık, kurutulmuş (tuzlanmış veya salamura edilmiş olsun veya olmasın) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 4 | 2
| 4 | 50 | 20 | 80 | * | İSTANBUL | 1 | 1 | 0
| 1 | 15 | 1 | 18 | * | İZMİR | 4 | 9 | 9
| 15 | 295 | 34 | 362 | 4,274,475 | TRABZON | 1 | 1 | 0
| 1 | 14 | 2 | 18 | * | Toplam | 7 | 15
| 11 | 21 | 374 | 57
| 478 | 15,144,315 |
|
|