TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.23-Balık, kurutulmuş (tuzlanmış veya salamura edilmiş olsun veya olmasın) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 4 | 3
| 4 | 60 | 20 | 91 | * | İZMİR | 1 | 1 | 2
| 0 | 20 | 11 | 34 | * | YOZGAT | 1 | 0 | 0
| 0 | 614 | 26 | 640 | * | Toplam | 3 | 5
| 5 | 4 | 694 | 57
| 765 | * |
|
|