TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.32-Yumuşakçalar, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, tütsülenmiş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 6 | 2
| 2 | 220 | 30 | 260 | * | BALIKESİR | 1 | 1 | 0
| 0 | 0 | 0 | 1 | * | ÇANAKKALE | 3 | 19 | 32
| 4 | 1495 | 84 | 1634 | * | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 19 | 2 | 22 | * | MERSİN | 3 | 7 | 1
| 0 | 22 | 11 | 41 | * | İSTANBUL | 4 | 3 | 3
| 3 | 80 | 32 | 121 | 2,406,000 | İZMİR | 6 | 16 | 5
| 3 | 312 | 43 | 379 | 2,066,111 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 1 | 9 | * | SAMSUN | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 1 | 5 | * | SİNOP | 1 | 1 | 1
| 2 | 108 | 1 | 113 | * | Toplam | 22 | 56
| 44 | 15 | 2265 | 205
| 2585 | 4,472,111 |
|
|