TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.32-Yumuşakçalar, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, tütsülenmiş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 2 | 6 | 2
| 2 | 229 | 31 | 270 | * | ANTALYA | 2 | 2 | 2
| 3 | 42 | 3 | 52 | * | BALIKESİR | 4 | 12 | 6
| 17 | 234 | 25 | 294 | 3,902,700 | ÇANAKKALE | 9 | 42 | 46
| 13 | 2037 | 115 | 2253 | 10,152,541 | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 19 | 2 | 22 | * | HATAY | 1 | 1 | 1
| 1 | 9 | 6 | 18 | * | MERSİN | 2 | 6 | 1
| 0 | 17 | 8 | 32 | * | İSTANBUL | 7 | 6 | 3
| 5 | 158 | 42 | 214 | 3,393,500 | İZMİR | 13 | 38 | 13
| 5 | 432 | 68 | 556 | 13,451,551 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 1 | 9 | * | SAMSUN | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 1 | 5 | * | SİNOP | 1 | 1 | 1
| 2 | 108 | 1 | 113 | * | Toplam | 44 | 117
| 75 | 49 | 3294 | 303
| 3838 | 30,900,292 |
|
|