TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.32-Yumuşakçalar, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, tütsülenmiş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 6 | 2
| 2 | 220 | 30 | 260 | * | ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 12 | 0 | 13 | * | BALIKESİR | 4 | 12 | 6
| 17 | 234 | 25 | 294 | 3,902,700 | ÇANAKKALE | 9 | 42 | 46
| 13 | 2046 | 116 | 2263 | 10,544,191 | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 19 | 2 | 22 | * | HATAY | 1 | 1 | 1
| 1 | 9 | 6 | 18 | * | MERSİN | 3 | 7 | 1
| 0 | 22 | 11 | 41 | * | İSTANBUL | 5 | 4 | 3
| 2 | 70 | 40 | 119 | 2,565,500 | İZMİR | 11 | 22 | 7
| 5 | 369 | 55 | 458 | 11,744,311 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 1 | 9 | * | SAMSUN | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 1 | 5 | * | SİNOP | 1 | 1 | 1
| 2 | 108 | 1 | 113 | * | Toplam | 39 | 99
| 67 | 43 | 3118 | 288
| 3615 | 28,756,702 |
|
|