TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.24-Balık, fileto dahil, tütsülenmiş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 4 | 3
| 4 | 60 | 20 | 91 | * | ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 1 | 5 | * | AYDIN | 1 | 14 | 12
| 15 | 342 | 21 | 404 | * | DENİZLİ | 1 | 5 | 0
| 4 | 85 | 11 | 105 | * | İSTANBUL | 1 | 2 | 2
| 4 | 32 | 5 | 45 | * | İZMİR | 1 | 1 | 2
| 0 | 20 | 11 | 34 | * | KOCAELİ | 1 | 1 | 2
| 2 | 24 | 5 | 34 | * | RİZE | 1 | 7 | 1
| 5 | 82 | 25 | 120 | * | SAMSUN | 1 | 9 | 5
| 4 | 192 | 15 | 225 | * | Toplam | 9 | 44
| 27 | 38 | 840 | 114
| 1063 | 4,625,421 |
|
|