TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.24-Balık, fileto dahil, tütsülenmiş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 4 | 2
| 4 | 50 | 20 | 80 | * | ANTALYA | 3 | 9 | 1
| 1 | 77 | 12 | 100 | * | AYDIN | 1 | 9 | 2
| 0 | 266 | 4 | 281 | * | DENİZLİ | 2 | 5 | 0
| 4 | 165 | 11 | 185 | * | İSTANBUL | 2 | 3 | 2
| 4 | 33 | 18 | 60 | * | İZMİR | 1 | 1 | 2
| 0 | 20 | 11 | 34 | * | KOCAELİ | 3 | 5 | 2
| 3 | 34 | 6 | 50 | * | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 8 | 0
| 3 | 133 | 4 | 159 | * | MUĞLA | 1 | 3 | 0
| 1 | 57 | 1 | 62 | * | RİZE | 1 | 7 | 1
| 5 | 82 | 25 | 120 | * | SAMSUN | 1 | 9 | 5
| 4 | 192 | 15 | 225 | * | Toplam | 17 | 63
| 17 | 29 | 1109 | 127
| 1356 | 9,349,368 |
|
|