TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.22-Balık ciğeri ve yumurtası (kurutulmuş, tütsülenmiş, tuzlanmış veya salamura edilmiş); insan tüketimine uygun balık unları, kaba unları ve peletleri İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ÇANAKKALE | 1 | 17 | 32
| 4 | 1482 | 81 | 1616 | * | İZMİR | 1 | 0 | 0
| 0 | 28 | 2 | 30 | * | TRABZON | 1 | 9 | 3
| 0 | 300 | 15 | 327 | * | YOZGAT | 1 | 1 | 0
| 0 | 14 | 0 | 15 | * | Toplam | 4 | 27
| 35 | 4 | 1824 | 98
| 1988 | 0 |
|
|