TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.11-Balık filetosu ve diğer balık etleri (kıyılmış olsun veya olmasın), taze veya soğutulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 3 | 7 | 3
| 2 | 229 | 30 | 271 | * | * | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 0
| 1 | 14 | 2 | 18 | * | * | ANKARA | 2 | 8 | 3
| 9 | 279 | 58 | 357 | * | * | ANTALYA | 7 | 12 | 2
| 6 | 186 | 9 | 215 | 12,228,510 | AYDIN | 5 | 40 | 19
| 18 | 1025 | 21 | 1123 | 21,624,270 | BİLECİK | 1 | 1 | 3
| 1 | 43 | 1 | 49 | * | * | BURSA | 1 | 1 | 0
| 0 | 27 | 6 | 34 | * | * | ÇANAKKALE | 4 | 34 | 42
| 7 | 1781 | 99 | 1963 | 37,481,052 | ELAZIĞ | 1 | 22 | 8
| 2 | 331 | 6 | 369 | * | * | HATAY | 1 | 1 | 1
| 1 | 9 | 6 | 18 | * | * | ISPARTA | 2 | 4 | 0
| 1 | 43 | 3 | 51 | * | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 2 | 6 | * | * | İZMİR | 8 | 26 | 9
| 3 | 385 | 58 | 481 | 5,647,000 | KOCAELİ | 1 | 4 | 0
| 0 | 5 | 0 | 9 | * | * | KONYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 20 | 1 | 22 | * | * | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 8 | 0
| 3 | 133 | 4 | 159 | * | * | MUĞLA | 11 | 88 | 44
| 19 | 1285 | 105 | 1541 | 91,368,528 | SAMSUN | 2 | 4 | 1
| 2 | 97 | 5 | 109 | * | * | TRABZON | 3 | 15 | 7
| 5 | 402 | 25 | 454 | * | * | Toplam | 56 | 278
| 142 | 80 | 6297 | 441
| 7249 | 283,401,019 |
|
|