TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.20.11-Balık filetosu ve diğer balık etleri (kıyılmış olsun veya olmasın), taze veya soğutulmuş

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA353 322817256**
AFYONKARAHİSAR120 119224**
ANKARA263 613437186**
ANTALYA5112 512416158875,760
AYDIN43412 109012197810,249,950
BİLECİK124 157165**
BURSA110 040344**
ÇANAKKALE31720 61030541127**
ELAZIĞ1103 41697193**
HATAY110 122933**
ISPARTA231 143351**
İZMİR8258 5281404095,050,100
KONYA110 020122**
KAHRAMANMARAŞ172 612713155**
MUĞLA89939 16129488153676,974,168
SAMSUN121 168375**
TRABZON241 01532160**
Toplam45230 99664710317 5472197,213,619