TOBB-Sanayi Veri Tabanı
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.20.11-Balık filetosu ve diğer balık etleri (kıyılmış olsun veya olmasın), taze veya soğutulmuş

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA373 222930271**
AFYONKARAHİSAR110 114218**
ANKARA283 927958357**
ANTALYA5100 3142415912,180,950
AYDIN42918 247863389016,065,114
BİLECİK113 143149**
BURSA110 027634**
ÇANAKKALE33342 71768961946**
ELAZIĞ1228 23316369**
HATAY111 19618**
ISPARTA240 143351**
MERSİN110 0326**
İZMİR9319 3436645436,682,000
KAHRAMANMARAŞ180 31334159**
MUĞLA129047 1915521061814106,916,928
ORDU120 0781191**
SAMSUN251 11246137**
TRABZON3157 540225454**
Toplam53269 142826399463 7366295,479,499