TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.11-Balık filetosu ve diğer balık etleri (kıyılmış olsun veya olmasın), taze veya soğutulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 3 | 7 | 3
| 2 | 229 | 30 | 271 | * | * | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 0
| 1 | 14 | 2 | 18 | * | * | ANKARA | 2 | 8 | 3
| 9 | 279 | 58 | 357 | * | * | ANTALYA | 5 | 10 | 0
| 3 | 142 | 4 | 159 | 12,180,950 | AYDIN | 4 | 29 | 18
| 24 | 786 | 33 | 890 | 16,065,114 | BİLECİK | 1 | 1 | 3
| 1 | 43 | 1 | 49 | * | * | BURSA | 1 | 1 | 0
| 0 | 27 | 6 | 34 | * | * | ÇANAKKALE | 3 | 33 | 42
| 7 | 1768 | 96 | 1946 | * | * | ELAZIĞ | 1 | 22 | 8
| 2 | 331 | 6 | 369 | * | * | HATAY | 1 | 1 | 1
| 1 | 9 | 6 | 18 | * | * | ISPARTA | 2 | 4 | 0
| 1 | 43 | 3 | 51 | * | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 2 | 6 | * | * | İZMİR | 9 | 31 | 9
| 3 | 436 | 64 | 543 | 6,682,000 | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 8 | 0
| 3 | 133 | 4 | 159 | * | * | MUĞLA | 12 | 90 | 47
| 19 | 1552 | 106 | 1814 | 106,916,928 | ORDU | 1 | 2 | 0
| 0 | 78 | 11 | 91 | * | * | SAMSUN | 2 | 5 | 1
| 1 | 124 | 6 | 137 | * | * | TRABZON | 3 | 15 | 7
| 5 | 402 | 25 | 454 | * | * | Toplam | 53 | 269
| 142 | 82 | 6399 | 463
| 7366 | 295,479,499 |
|
|