TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.20.11-Balık filetosu ve diğer balık etleri (kıyılmış olsun veya olmasın), taze veya soğutulmuş

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA373 222930271**
AFYONKARAHİSAR110 114218**
ANKARA283 927958357**
ANTALYA7122 6186921512,228,510
AYDIN54019 18102521112321,624,270
BİLECİK113 143149**
BURSA110 027634**
ÇANAKKALE43442 7178199196337,481,052
ELAZIĞ1228 23316369**
HATAY111 19618**
ISPARTA240 143351**
MERSİN110 0326**
İZMİR8269 3385584815,647,000
KOCAELİ140 0509**
KONYA110 020122**
KAHRAMANMARAŞ180 31334159**
MUĞLA118844 191285105154191,368,528
SAMSUN241 2975109**
TRABZON3157 540225454**
Toplam56278 142806297441 7249283,401,019