TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.25-Balık, başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş (hazır balık yemekleri hariç) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 2 | 6 | 2
| 2 | 226 | 32 | 268 | * | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 0
| 2 | 30 | 2 | 35 | * | ANKARA | 1 | 6 | 3
| 9 | 275 | 55 | 348 | * | AYDIN | 1 | 2 | 7
| 1 | 140 | 23 | 173 | * | BİLECİK | 1 | 1 | 3
| 1 | 43 | 1 | 49 | * | BURSA | 1 | 3 | 2
| 0 | 23 | 1 | 29 | * | ÇANAKKALE | 4 | 23 | 36
| 4 | 1632 | 87 | 1782 | 8,959,357 | ISPARTA | 1 | 0 | 0
| 2 | 15 | 1 | 18 | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 3 | 9 | * | İSTANBUL | 14 | 30 | 23
| 21 | 1154 | 109 | 1338 | 45,174,300 | İZMİR | 9 | 13 | 7
| 10 | 145 | 34 | 209 | 6,751,219 | KOCAELİ | 1 | 1 | 2
| 2 | 24 | 5 | 34 | * | ORDU | 1 | 2 | 0
| 0 | 78 | 11 | 91 | * | RİZE | 1 | 7 | 1
| 5 | 82 | 25 | 120 | * | SAMSUN | 2 | 5 | 1
| 0 | 65 | 4 | 75 | * | SİNOP | 2 | 11 | 3
| 0 | 105 | 4 | 123 | * | TRABZON | 4 | 4 | 4
| 1 | 94 | 7 | 110 | 10,735,687 | YOZGAT | 1 | 2 | 2
| 2 | 188 | 1 | 195 | * | BARTIN | 1 | 1 | 0
| 1 | 10 | 2 | 14 | * | Toplam | 49 | 119
| 96 | 63 | 4334 | 407
| 5020 | 71,620,563 |
|
|