TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.20.25-Balık, başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş (hazır balık yemekleri hariç)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA373 223232276*
AFYONKARAHİSAR110 230235*
ANKARA263 927855351*
ANTALYA463 476171066,971,972
AYDIN126 224822280*
BALIKESİR3139 1738629454*
BİLECİK255 8833104*
BURSA387 2011916170*
ÇANAKKALE63945 71904104209916,865,824
GAZİANTEP100 0112*
ISPARTA100 215118*
MERSİN110 032538*
İSTANBUL175340 39964188128446,102,102
İZMİR143011 122796448512,851,059
KOCAELİ243 95074140*
ORDU100 041041*
RİZE171 58225120*
SAMSUN357 181599*
SİNOP2113 01054123*
TRABZON7117 72002124620,986,087
ŞANLIURFA111 18213*
YOZGAT221 270227734*
BATMAN100 3115*
BARTIN110 110214*
Toplam80213 1551535927700 7237103,777,044