TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.20.25-Balık, başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş (hazır balık yemekleri hariç) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 3 | 7 | 3
| 2 | 232 | 32 | 276 | * | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 0
| 2 | 30 | 2 | 35 | * | ANKARA | 2 | 6 | 3
| 9 | 278 | 55 | 351 | * | ANTALYA | 4 | 6 | 3
| 4 | 76 | 17 | 106 | 6,971,972 | AYDIN | 1 | 2 | 6
| 2 | 248 | 22 | 280 | * | BALIKESİR | 3 | 13 | 9
| 17 | 386 | 29 | 454 | * | BİLECİK | 2 | 5 | 5
| 8 | 83 | 3 | 104 | * | BURSA | 3 | 8 | 7
| 20 | 119 | 16 | 170 | * | ÇANAKKALE | 6 | 39 | 45
| 7 | 1904 | 104 | 2099 | 16,865,824 | GAZİANTEP | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | ISPARTA | 1 | 0 | 0
| 2 | 15 | 1 | 18 | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 32 | 5 | 38 | * | İSTANBUL | 17 | 53 | 40
| 39 | 964 | 188 | 1284 | 46,102,102 | İZMİR | 14 | 30 | 11
| 12 | 279 | 64 | 485 | 12,851,059 | KOCAELİ | 2 | 4 | 3
| 9 | 50 | 74 | 140 | * | ORDU | 1 | 0 | 0
| 0 | 41 | 0 | 41 | * | RİZE | 1 | 7 | 1
| 5 | 82 | 25 | 120 | * | SAMSUN | 3 | 5 | 7
| 1 | 81 | 5 | 99 | * | SİNOP | 2 | 11 | 3
| 0 | 105 | 4 | 123 | * | TRABZON | 7 | 11 | 7
| 7 | 200 | 21 | 246 | 20,986,087 | ŞANLIURFA | 1 | 1 | 1
| 1 | 8 | 2 | 13 | * | YOZGAT | 2 | 2 | 1
| 2 | 702 | 27 | 734 | * | BATMAN | 1 | 0 | 0
| 3 | 1 | 1 | 5 | * | BARTIN | 1 | 1 | 0
| 1 | 10 | 2 | 14 | * | Toplam | 80 | 213
| 155 | 153 | 5927 | 700
| 7237 | 103,777,044 |
|
|