TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.20.25-Balık, başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş (hazır balık yemekleri hariç)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA243 322516251*
AFYONKARAHİSAR121 128335*
AĞRI100 0314*
ANKARA143 613034177*
ANTALYA222 258569*
AYDIN116 1272459*
BALIKESİR3128 1728431352*
BİLECİK266 9953119*
BURSA247 402184273*
ÇANAKKALE41923 610935611977,148,847
MERSİN110 031739*
İSTANBUL164023 315417971446,712,980
İZMİR133711 194215268823,500,816
KOCAELİ21116 1234155435*
ORDU110 01042107*
SAMSUN110 316222*
TRABZON351 140249*
YOZGAT100 036510375*
KARAMAN100 0213*
KIRIKKALE101 047149*
BARTIN110 011214*
Toplam60151 1111514080390 503177,362,643