TOBB Sanayi Veri TabanıEtin işlenmesi ve saklanması İllere Göre Üretim Kapasiteleri
Lütfen ilgilendiğiniz faaliyet üzerine tıklayınız.
Üretim Kodu | Faaliyet Adı |
101111 |
Büyükbaş hayvan eti, taze veya soğutulmuş |
101112 |
Domuz eti, taze veya soğutulmuş |
101113 |
Koyun eti, taze veya soğutulmuş |
101114 |
Keçi eti, taze veya soğutulmuş |
101115 |
At ve diğer at türü hayvanların etleri, taze veya soğutulmuş |
101120 |
Büyükbaş hayvanlar ile domuz, koyun, keçi, at ve diğer at türü hayvanların yenilebilir sakatatları, taze veya soğutulmuş |
101131 |
Büyükbaş hayvanların etleri, dondurulmuş |
101132 |
Domuz eti, dondurulmuş |
101133 |
Koyun eti, dondurulmuş |
101134 |
Keçi eti, dondurulmuş |
101135 |
At ve diğer at türü hayvanların etleri, dondurulmuş |
101139 |
Diğer etler ve yenilebilir sakatatlar, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş |
101141 |
Posttan elde edilen yağlı yünler, yıkanmış yapağı dahil |
101142 |
Ham post ve deriler, bütün halde (büyükbaş veya at türü hayvanların) |
101143 |
Ham post ve deriler, bütün halde olanlar hariç (büyükbaş veya at türü hayvanların) |
101144 |
Ham post ve deriler (koyun ve kuzuların) |
101145 |
Ham post ve deriler (keçi ve oğlakların) |
101150 |
Katı yağlar (büyükbaş hayvanlardan, koyunlardan, keçilerden ve domuzlardan elde edilenler) |
101160 |
İşlenmemiş sakatatlar, yenilemeyen |
|
|