TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.11.39-Diğer etler ve yenilebilir sakatatlar, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
AFYONKARAHİSAR310 353159*
AMASYA110 24310*
BOLU110 1406*
BURSA210 132943*
ÇANKIRI11513 828585406*
ÇORUM100 0426*
DİYARBAKIR324 439517162*
ERZİNCAN100 0707*
ERZURUM110 013418*
ISPARTA120 514223*
İSTANBUL213 1322865*
İZMİR56781 02622224299412,771,589
KASTAMONU110 111114*
KONYA24733 13559283890*
MANİSA100 214521*
KAHRAMANMARAŞ101 210215*
SAMSUN100 0314*
UŞAK100 023023*
Toplam29140 1352043818467 4766109,711,303