TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.11.39-Diğer etler ve yenilebilir sakatatlar, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | AFYONKARAHİSAR | 3 | 2 | 0
| 7 | 66 | 8 | 84 | * | AMASYA | 1 | 1 | 0
| 2 | 4 | 3 | 10 | * | BİTLİS | 1 | 1 | 0
| 1 | 1 | 1 | 4 | * | BOLU | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 2 | 8 | * | BURSA | 3 | 1 | 0
| 1 | 47 | 10 | 59 | * | ÇANKIRI | 1 | 15 | 13
| 8 | 285 | 85 | 406 | * | ÇORUM | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 2 | 6 | * | DİYARBAKIR | 3 | 2 | 4
| 43 | 95 | 17 | 162 | * | ERZİNCAN | 1 | 0 | 0
| 0 | 7 | 0 | 7 | * | ERZURUM | 1 | 1 | 0
| 0 | 13 | 4 | 18 | * | ISPARTA | 1 | 2 | 0
| 5 | 14 | 2 | 23 | * | İSTANBUL | 2 | 1 | 3
| 1 | 40 | 28 | 73 | * | İZMİR | 6 | 44 | 47
| 3 | 2424 | 238 | 2756 | 12,576,020 | KASTAMONU | 1 | 1 | 0
| 1 | 11 | 1 | 14 | * | KONYA | 2 | 48 | 40
| 118 | 589 | 75 | 870 | * | MANİSA | 1 | 0 | 0
| 2 | 14 | 5 | 21 | * | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 0 | 1
| 2 | 10 | 2 | 15 | * | SAMSUN | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 1 | 4 | * | UŞAK | 1 | 0 | 0
| 0 | 23 | 0 | 23 | * | Toplam | 32 | 120
| 108 | 194 | 3655 | 484
| 4563 | 95,596,584 |
|
|