TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.11.14-Keçi eti, taze veya soğutulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | BİNGÖL | 1 | 2 | 0
| 5 | 7 | 4 | 18 | * | EDİRNE | 1 | 0 | 2
| 0 | 17 | 5 | 24 | * | Toplam | 2 | 2
| 2 | 5 | 24 | 9
| 42 | * |
|
|