TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.11.33-Koyun eti, dondurulmuş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 2 | 1
| 0 | 50 | 34 | 87 | * | * | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 1
| 1 | 1 | 1 | 5 | * | * | ANKARA | 1 | 2 | 1
| 1 | 32 | 8 | 44 | * | * | ANTALYA | 1 | 1 | 1
| 4 | 31 | 3 | 40 | * | * | ÇANKIRI | 1 | 15 | 13
| 8 | 285 | 85 | 406 | * | * | ELAZIĞ | 1 | 1 | 0
| 1 | 20 | 3 | 25 | * | * | ERZURUM | 1 | 1 | 1
| 1 | 6 | 2 | 11 | * | * | İZMİR | 5 | 15 | 15
| 3 | 313 | 65 | 411 | 8,762,816 | KAYSERİ | 2 | 0 | 0
| 2 | 31 | 2 | 37 | * | * | KIRŞEHİR | 3 | 0 | 0
| 5 | 49 | 9 | 63 | * | * | KÜTAHYA | 1 | 0 | 0
| 0 | 10 | 0 | 10 | * | * | SAKARYA | 1 | 6 | 5
| 0 | 66 | 25 | 102 | * | * | KARABÜK | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 0 | 8 | * | * | Toplam | 20 | 45
| 38 | 27 | 900 | 237
| 1249 | 8,762,816 |
|
|