TOBB Sanayi Veri Tabanı Şarap ve üzüm şıraları, mayalanması alkol ilavesiyle durdurulan veya önüne geçilen, alkol derecesi <= % 15 olan şarap ve üzüm şıraları (belli bölgelerde üretilen kaliteli beyaz ve köpüklü şaraplar hariç) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ANTALYA | 3 | 3 | 6
| 4 | 53 | 13 | 79 | AYDIN | 1 | 2 | 2
| 0 | 6 | 2 | 12 | ÇANAKKALE | 3 | 11 | 13
| 4 | 40 | 8 | 76 | DENİZLİ | 4 | 9 | 0
| 6 | 59 | 9 | 83 | İZMİR | 4 | 6 | 5
| 3 | 42 | 15 | 71 | MANİSA | 2 | 2 | 1
| 2 | 10 | 4 | 19 | MUĞLA | 3 | 3 | 1
| 3 | 4 | 2 | 13 | NEVŞEHIR | 2 | 2 | 0
| 1 | 6 | 2 | 11 | TEKİRDAĞ | 4 | 3 | 2
| 2 | 10 | 2 | 19 | TOKAT | 1 | 2 | 2
| 1 | 6 | 1 | 12 | Toplam | 27 | 43
| 32 | 26 | 236 | 58
| 395
|
|
|