TOBB Sanayi Veri Tabanı Kaliteli şarap ve üzüm şırası, mayalanması alkol ilavesiyle durdurulan veya önüne geçilen, alkol derecesi <= % 15 olan belli bölgelerde üretilen kaliteli şaraplar (beyaz ve köpüklü şarap hariç) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ANTALYA | 1 | 3 | 0
| 0 | 9 | 1 | 13 | BALIKESİR | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 3 | 11 | ÇANAKKALE | 5 | 2 | 1
| 3 | 25 | 3 | 34 | DENİZLİ | 8 | 14 | 1
| 8 | 97 | 11 | 131 | DİYARBAKIR | 2 | 1 | 1
| 5 | 14 | 2 | 23 | ELAZIĞ | 1 | 5 | 0
| 0 | 16 | 6 | 27 | HATAY | 1 | 2 | 0
| 0 | 2 | 0 | 4 | İZMİR | 5 | 10 | 2
| 1 | 54 | 24 | 91 | KIRKLARELİ | 4 | 5 | 2
| 3 | 15 | 1 | 27 | MANİSA | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 0 | 1 | MARDİN | 2 | 1 | 0
| 2 | 16 | 0 | 19 | NEVŞEHIR | 1 | 1 | 0
| 1 | 1 | 1 | 4 | TEKİRDAĞ | 4 | 5 | 1
| 1 | 34 | 10 | 51 | UŞAK | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 0 | 1 | AKSARAY | 2 | 2 | 0
| 0 | 4 | 1 | 7 | Toplam | 39 | 52
| 8 | 25 | 295 | 63
| 444
|
|
|