TOBB Sanayi Veri Tabanı Hazır yemek (esas olarak sebze içeren) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ANKARA | 3 | 3 | 0
| 4 | 20 | 4 | 31 | ANTALYA | 2 | 3 | 2
| 54 | 184 | 15 | 258 | BOLU | 1 | 1 | 0
| 0 | 44 | 1 | 46 | BURSA | 6 | 92 | 51
| 233 | 988 | 317 | 1751 | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 1 | 45 | 2 | 50 | HATAY | 1 | 1 | 0
| 5 | 30 | 3 | 39 | İSTANBUL | 2 | 2 | 0
| 2 | 14 | 2 | 20 | İZMİR | 10 | 25 | 15
| 43 | 702 | 137 | 922 | KOCAELİ | 3 | 25 | 23
| 13 | 526 | 77 | 664 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 3 | 61 | 2 | 67 | MANİSA | 2 | 8 | 5
| 6 | 188 | 53 | 260 | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 3 | 5 | 0 | 9 | SAKARYA | 1 | 2 | 3
| 1 | 34 | 11 | 51 | Toplam | 34 | 165
| 100 | 368 | 2841 | 624
| 4168
|
|
|