TOBB Sanayi Veri Tabanı Hazır yemek (esas olarak sebze içeren) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ANKARA | 3 | 3 | 1
| 6 | 26 | 5 | 41 | ANTALYA | 1 | 2 | 1
| 51 | 162 | 13 | 229 | BALIKESİR | 1 | 2 | 0
| 0 | 3 | 1 | 6 | BOLU | 1 | 1 | 0
| 0 | 44 | 1 | 46 | BURSA | 4 | 73 | 71
| 67 | 812 | 59 | 1150 | ÇANAKKALE | 2 | 16 | 10
| 8 | 349 | 18 | 401 | DENİZLİ | 1 | 1 | 0
| 1 | 21 | 0 | 23 | HATAY | 1 | 1 | 0
| 5 | 30 | 3 | 39 | İSTANBUL | 1 | 1 | 0
| 1 | 7 | 1 | 10 | İZMİR | 13 | 32 | 17
| 51 | 1098 | 150 | 1348 | KOCAELİ | 3 | 11 | 12
| 4 | 217 | 61 | 305 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 3 | 61 | 2 | 67 | MANİSA | 6 | 13 | 13
| 11 | 260 | 49 | 346 | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 3 | 5 | 0 | 9 | KARAMAN | 1 | 0 | 2
| 0 | 63 | 0 | 65 | Toplam | 40 | 158
| 127 | 211 | 3158 | 363
| 4085
|
|
|