TOBB Sanayi Veri Tabanı Hazır yemek (esas olarak balık, kabuklu veya yumuşakça içeren) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 8 | 1 | 10 | AYDIN | 1 | 8 | 3
| 4 | 323 | 8 | 346 | BALIKESİR | 1 | 0 | 0
| 1 | 7 | 1 | 9 | BİLECİK | 1 | 1 | 3
| 1 | 43 | 1 | 49 | ÇANAKKALE | 1 | 15 | 10
| 3 | 278 | 15 | 321 | İZMİR | 6 | 6 | 4
| 2 | 105 | 24 | 141 | Toplam | 11 | 31
| 20 | 11 | 764 | 50
| 876
|
|
|