TOBB Sanayi Veri Tabanı Hazır yemek (esas olarak et, sakatat veya kan içeren) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ADANA | 1 | 1 | 0
| 2 | 1 | 1 | 5 | ADIYAMAN | 1 | 2 | 0
| 1 | 22 | 1 | 26 | AMASYA | 1 | 0 | 0
| 1 | 29 | 4 | 34 | ANKARA | 4 | 6 | 1
| 6 | 79 | 20 | 112 | ANTALYA | 4 | 8 | 5
| 3 | 17 | 10 | 43 | BALIKESİR | 2 | 3 | 9
| 12 | 565 | 35 | 624 | BURSA | 5 | 23 | 11
| 16 | 317 | 33 | 468 | ÇANAKKALE | 1 | 15 | 10
| 3 | 278 | 15 | 321 | ESKİŞEHİR | 2 | 2 | 1
| 5 | 20 | 6 | 34 | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 1 | 45 | 2 | 50 | İSTANBUL | 43 | 55 | 58
| 194 | 1396 | 401 | 2106 | İZMİR | 12 | 40 | 47
| 12 | 2305 | 286 | 2690 | KOCAELİ | 4 | 26 | 25
| 13 | 598 | 83 | 745 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 7 | 0 | 1 | 9 | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 3 | 5 | 0 | 9 | NEVŞEHIR | 1 | 5 | 3
| 0 | 121 | 10 | 139 | TEKİRDAĞ | 2 | 2 | 0
| 8 | 30 | 3 | 43 | TRABZON | 1 | 1 | 1
| 2 | 15 | 3 | 22 | KARAMAN | 1 | 0 | 2
| 0 | 63 | 0 | 65 | Toplam | 88 | 192
| 174 | 289 | 5906 | 914
| 7545
|
|
|