TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

Diğer - kuru durumdayken % 5 e eşit veya daha az şeker ile % 5 e eşit veya daha az yağ içeren taze ekmekler (bal, yumurta, peynir veya meyve ilaveliler hariç)

İllere Göre Dağılım

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
M
T
U
İ
İD
Toplam
ADANA200 28111
ANKARA82223 66827791017
ANTALYA481611 272744931136
ARTVİN110 1034550
AYDIN300 823334
BALIKESİR52527 2758881748
BURDUR110 122226
BURSA243 657575
ÇANKIRI121 4657117
DENİZLİ333 2516911211
ELAZIĞ100 1113
GAZİANTEP110 849765
HATAY210 515122
MERSİN500 287641
İSTANBUL100 0808
İZMİR30145 8351062674
KARS401 1366686
KAYSERİ1272 3928120349
KOCAELİ100 0303
KONYA310 416223
KÜTAHYA510 2657690
MANİSA11613 07039138
MUĞLA530 2140674
NEVŞEHIR100 2316
RİZE110 1316
SAMSUN100 2305
TOKAT100 115016
TRABZON210 541350
ŞANLIURFA100 0202
KARAMAN100 0101
Toplam153120 896603728448 5087