TOBB Sanayi Veri Tabanı Kabuklular, yumuşakçalar ve diğer su omurgasızları, hazır veya korunmuş (soğutulmuş, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş olanlar ile kabuklu olarak buharda veya haşlanarak pişirilen kabuklular hariç) (hazır yemekler hariç) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ADANA | 3 | 10 | 5
| 6 | 286 | 50 | 357 | AFYONKARAHİSAR | 1 | 1 | 1
| 1 | 40 | 1 | 44 | AMASYA | 1 | 0 | 0
| 0 | 33 | 2 | 35 | ANTALYA | 1 | 3 | 1
| 1 | 31 | 12 | 48 | BALIKESİR | 4 | 13 | 8
| 16 | 262 | 25 | 324 | BURSA | 1 | 1 | 0
| 1 | 7 | 1 | 10 | ÇANAKKALE | 3 | 9 | 7
| 5 | 394 | 18 | 433 | HATAY | 1 | 1 | 1
| 1 | 20 | 7 | 30 | İSTANBUL | 1 | 1 | 3
| 1 | 15 | 28 | 48 | İZMİR | 10 | 18 | 9
| 8 | 261 | 48 | 344 | SAMSUN | 1 | 1 | 1
| 1 | 71 | 3 | 77 | SİNOP | 2 | 6 | 2
| 0 | 92 | 4 | 104 | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 0
| 0 | 1 | 0 | 2 | TRABZON | 1 | 1 | 0
| 1 | 8 | 1 | 11 | ZONGULDAK | 2 | 3 | 1
| 3 | 153 | 2 | 162 | Toplam | 33 | 69
| 39 | 45 | 1674 | 202
| 2029
|
|
|