TOBB Sanayi Veri Tabanı Yumuşakçalar (midye, tarak, mürekkep balığı, kalamar ve ahtapot) dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, tütsülenmiş İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ADANA | 1 | 6 | 2
| 2 | 220 | 30 | 260 | ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 0 | 12 | 0 | 13 | BALIKESİR | 4 | 12 | 6
| 17 | 234 | 25 | 294 | ÇANAKKALE | 9 | 42 | 46
| 13 | 2046 | 116 | 2263 | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 19 | 2 | 22 | HATAY | 1 | 1 | 1
| 1 | 9 | 6 | 18 | MERSİN | 3 | 7 | 1
| 0 | 22 | 11 | 41 | İSTANBUL | 5 | 4 | 3
| 2 | 70 | 40 | 119 | İZMİR | 11 | 22 | 7
| 5 | 369 | 55 | 458 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 1 | 9 | SAMSUN | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 1 | 5 | SİNOP | 1 | 1 | 1
| 2 | 108 | 1 | 113 | Toplam | 39 | 99
| 67 | 43 | 3118 | 288
| 3615
|
|
|