TOBB Sanayi Veri Tabanı Hazır veya korunmuş diğer et veya sakatatlar, kan dahil (sosisler ve benzeri ürünler, homojenize müstahzarlar, karaciğer müstahzarları ve hazır yemekler hariç) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ADIYAMAN | 1 | 0 | 0
| 2 | 14 | 2 | 18 | ANTALYA | 4 | 7 | 2
| 6 | 57 | 32 | 104 | AYDIN | 1 | 0 | 0
| 2 | 16 | 4 | 23 | BALIKESİR | 1 | 0 | 0
| 0 | 5 | 1 | 6 | ÇANKIRI | 1 | 15 | 13
| 8 | 285 | 85 | 406 | DİYARBAKIR | 2 | 0 | 0
| 4 | 10 | 1 | 15 | İSTANBUL | 24 | 25 | 10
| 117 | 621 | 188 | 963 | İZMİR | 4 | 56 | 37
| 60 | 528 | 139 | 820 | KAYSERİ | 3 | 2 | 0
| 11 | 116 | 21 | 152 | KIRKLARELİ | 2 | 2 | 0
| 2 | 7 | 1 | 12 | KONYA | 2 | 0 | 0
| 18 | 17 | 2 | 37 | MANİSA | 1 | 0 | 0
| 0 | 17 | 2 | 19 | ORDU | 1 | 0 | 0
| 1 | 9 | 2 | 12 | SAMSUN | 1 | 0 | 0
| 0 | 18 | 2 | 20 | UŞAK | 2 | 48 | 42
| 53 | 1753 | 4 | 1900 | YALOVA | 1 | 7 | 5
| 1 | 71 | 10 | 95 | Toplam | 51 | 162
| 109 | 285 | 3544 | 496
| 4602
|
|
|