TOBB Sanayi Veri TabanıBalık, kabuklu deniz hayvanları ve yumuşakçaların işlenmesi ve saklanması İllere Göre Üretici Dağılımı (PRODCOM)
Lütfen ilgilendiğiniz faaliyet üzerine tıklayınız.
Üretim Kodu | Faaliyet Adı |
102011 |
Balık filetosu ve diğer balık etleri (kıyılmış olsun veya olmasın), taze veya soğutulmuş |
102012 |
Balık ciğeri ve yumurtası, taze veya soğutulmuş |
102013 |
Balık, dondurulmuş |
102014 |
Balık filetosu, dondurulmuş |
102015 |
Balık eti (kıyılmış olsun veya olmasın), dondurulmuş |
102016 |
Balık ciğeri ve yumurtası, dondurulmuş |
102021 |
Balık filetosu (kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, fakat tütsülenmemiş olanlar) |
102022 |
Balık ciğeri ve yumurtası (kurutulmuş, tütsülenmiş, tuzlanmış veya salamura edilmiş); insan tüketimine uygun balık unları, kaba unları ve peletleri |
102023 |
Balık, kurutulmuş (tuzlanmış veya salamura edilmiş olsun veya olmasın) |
102024 |
Balık, fileto dahil, tütsülenmiş |
102025 |
Balık, başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş (hazır balık yemekleri hariç) |
102026 |
Havyar ve havyar ikameleri |
102031 |
Kabuklular, dondurulmuş |
102032 |
Yumuşakçalar, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, tütsülenmiş |
102033 |
Diğer su omurgasızları, dondurulmuş, kurutulmuş, tuzlanmış veya salamura edilmiş, tütsülenmiş |
102034 |
Kabuklular (başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş); yumuşakçalar ve diğer su omurgasızları (başka şekilde hazırlanmış veya korunmuş) |
102041 |
Balıkların, kabukluların, yumuşakçaların veya diğer su omurgasızlarının insan tüketimine uygun olmayan unları, kaba unları ve peletleri |
102042 |
Balıklar, kabuklular, yumuşakçalar veya diğer su omurgasızlarının diğer yenilemeyen ürünleri |
|
|