TOBB Sanayi Veri Tabanı 25.71.14-Kaşık, çatal, kepçe, kevgir, servis spatulası, balık bıçağı, kahvaltı ve meyve bıçağı, şeker maşası ve benzeri mutfak gereçleri ve sofra takımları İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
adet | ANKARA | 3 | 15 | 16
| 11 | 57 | 17 | 116 | * | * | * | ANTALYA | 1 | 13 | 8
| 10 | 30 | 15 | 76 | * | * | * | BURDUR | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | * | * | BURSA | 1 | 14 | 0
| 8 | 149 | 31 | 202 | * | * | * | DENİZLİ | 1 | 0 | 0
| 1 | 3 | 0 | 4 | * | * | * | GAZİANTEP | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 1 | 4 | * | * | * | İSTANBUL | 38 | 43 | 70
| 135 | 1723 | 327 | 2298 | 267,708,336 | TEKİRDAĞ | 2 | 6 | 10
| 14 | 276 | 13 | 319 | * | * | * | TRABZON | 2 | 1 | 4
| 1 | 18 | 5 | 29 | * | * | * | DÜZCE | 1 | 0 | 0
| 16 | 167 | 8 | 191 | * | * | * | Toplam | 51 | 92
| 108 | 196 | 2427 | 418
| 3241 | 281,469,358 |
|
|