TOBB Sanayi Veri Tabanı 11.04.10-Vermut ve diğer tatlandırılmış şaraplar (taze üzümden) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
Litre | ANKARA | 1 | 12 | 10
| 0 | 64 | 17 | 103 | * | İSTANBUL | 1 | 0 | 0
| 0 | 8 | 0 | 8 | * | NEVŞEHIR | 1 | 1 | 2
| 0 | 11 | 1 | 15 | * | Toplam | 3 | 13
| 12 | 0 | 83 | 18
| 126 | * |
|
|