TOBB Sanayi Veri Tabanı 11.03.10-Diğer mayalı içecekler (örneğin elma şarabı, armut şarabı, bal likörü); alkol içeren karışık içecekler İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
Litre | AYDIN | 2 | 2 | 4
| 5 | 59 | 4 | 74 | * | DENİZLİ | 4 | 7 | 1
| 5 | 65 | 5 | 83 | 1,602,006 | GAZİANTEP | 1 | 2 | 3
| 0 | 7 | 5 | 17 | * | İZMİR | 5 | 6 | 3
| 1 | 49 | 10 | 69 | 1,511,224 | KIRKLARELİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 1 | 4 | * | MANİSA | 1 | 1 | 0
| 1 | 18 | 4 | 24 | * | TEKİRDAĞ | 1 | 0 | 1
| 0 | 5 | 4 | 10 | * | Toplam | 15 | 18
| 12 | 12 | 206 | 33
| 281 | 6,522,730 |
|
|