TOBB Sanayi Veri Tabanı 11.03.10-Diğer mayalı içecekler (örneğin elma şarabı, armut şarabı, bal likörü); alkol içeren karışık içecekler İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
Litre | AYDIN | 1 | 1 | 4
| 4 | 54 | 2 | 65 | * | DENİZLİ | 4 | 5 | 1
| 5 | 65 | 5 | 81 | 1,602,006 | İZMİR | 7 | 51 | 89
| 1 | 319 | 74 | 534 | 3,395,224 | KIRKLARELİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 1 | 4 | * | MANİSA | 1 | 1 | 0
| 1 | 18 | 4 | 24 | * | TEKİRDAĞ | 1 | 0 | 1
| 0 | 5 | 4 | 10 | * | Toplam | 15 | 58
| 95 | 11 | 464 | 90
| 718 | 7,124,230 |
|
|