TOBB Sanayi Veri Tabanı 11.02.11-Köpüklü şarap, taze üzümden İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
Litre | ANKARA | 1 | 2 | 0
| 1 | 32 | 4 | 39 | * | AYDIN | 1 | 3 | 1
| 0 | 10 | 5 | 19 | * | DENİZLİ | 5 | 12 | 1
| 6 | 87 | 10 | 116 | 1,274,213 | İZMİR | 1 | 3 | 0
| 0 | 22 | 3 | 28 | * | NEVŞEHIR | 3 | 3 | 3
| 1 | 20 | 3 | 30 | * | TEKİRDAĞ | 2 | 14 | 9
| 4 | 73 | 31 | 131 | * | Toplam | 13 | 37
| 14 | 12 | 244 | 56
| 363 | 3,026,520 |
|
|