TOBB Sanayi Veri Tabanı 11.02.11-Köpüklü şarap, taze üzümden İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
Litre | ANKARA | 3 | 14 | 10
| 1 | 97 | 22 | 144 | * | AYDIN | 1 | 3 | 1
| 0 | 10 | 5 | 19 | * | ÇANAKKALE | 1 | 10 | 12
| 3 | 25 | 7 | 57 | * | DENİZLİ | 5 | 10 | 1
| 6 | 87 | 10 | 114 | 842,213 | İZMİR | 3 | 8 | 2
| 1 | 47 | 6 | 64 | * | MANİSA | 1 | 1 | 0
| 1 | 18 | 4 | 24 | * | NEVŞEHIR | 4 | 3 | 3
| 2 | 20 | 3 | 31 | 1,864,542 | TEKİRDAĞ | 1 | 9 | 9
| 4 | 43 | 22 | 87 | * | TOKAT | 1 | 2 | 2
| 1 | 6 | 1 | 12 | * | Toplam | 20 | 60
| 40 | 19 | 353 | 80
| 552 | 6,093,601 |
|
|