TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.89.12-Kabuksuz yumurta ve yumurta sarıları (taze veya korunmuş); kabuklu yumurtalar (korunmuş veya pişmiş); yumurta akı (albümin) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 0 | 1
| 0 | 22 | 3 | 26 | * | AFYONKARAHİSAR | 2 | 3 | 4
| 2 | 26 | 11 | 46 | * | BALIKESİR | 1 | 3 | 3
| 0 | 45 | 3 | 54 | * | İSTANBUL | 2 | 0 | 0
| 0 | 7 | 0 | 7 | * | İZMİR | 3 | 59 | 81
| 11 | 515 | 220 | 886 | * | KAYSERİ | 1 | 0 | 0
| 1 | 0 | 1 | 2 | * | KIRKLARELİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | KONYA | 1 | 8 | 3
| 0 | 21 | 24 | 56 | * | MANİSA | 2 | 18 | 18
| 71 | 315 | 12 | 435 | * | KARAMAN | 1 | 1 | 1
| 0 | 21 | 1 | 24 | * | Toplam | 15 | 92
| 111 | 85 | 976 | 275
| 1540 | 126,840,217 |
|
|