TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.89.11-Çorbalar, et ve balık suları ile bunlardan yapılan maddeler İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ANKARA | 1 | 3 | 1
| 3 | 38 | 12 | 57 | * | AYDIN | 1 | 1 | 1
| 2 | 7 | 0 | 11 | * | BALIKESİR | 2 | 2 | 1
| 11 | 106 | 9 | 129 | * | BURSA | 5 | 51 | 23
| 22 | 514 | 289 | 901 | 16,266,550 | ÇANAKKALE | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | ÇORUM | 1 | 1 | 0
| 5 | 14 | 2 | 22 | * | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 0 | 6 | * | ERZİNCAN | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | GAZİANTEP | 11 | 18 | 20
| 25 | 583 | 68 | 714 | 8,244,655 | İSTANBUL | 18 | 65 | 60
| 39 | 920 | 304 | 1388 | 31,662,508 | İZMİR | 9 | 100 | 102
| 29 | 1363 | 343 | 1937 | 20,058,509 | KASTAMONU | 1 | 1 | 1
| 1 | 7 | 5 | 15 | * | KAYSERİ | 2 | 1 | 1
| 3 | 12 | 2 | 19 | * | KOCAELİ | 1 | 2 | 2
| 1 | 52 | 3 | 60 | * | KONYA | 3 | 2 | 1
| 4 | 37 | 15 | 59 | * | KÜTAHYA | 3 | 2 | 0
| 2 | 46 | 10 | 60 | * | MANİSA | 2 | 17 | 5
| 19 | 380 | 15 | 436 | * | KAHRAMANMARAŞ | 2 | 3 | 0
| 0 | 64 | 3 | 70 | * | NEVŞEHIR | 1 | 2 | 2
| 2 | 23 | 4 | 33 | * | SAKARYA | 2 | 2 | 0
| 0 | 13 | 11 | 26 | * | TRABZON | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | UŞAK | 1 | 0 | 0
| 0 | 6 | 0 | 6 | * | Toplam | 70 | 274
| 220 | 168 | 4196 | 1097
| 5957 | 76,232,222 |
|
|