TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.89.11-Çorbalar, et ve balık suları ile bunlardan yapılan maddeler İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ANKARA | 2 | 3 | 1
| 3 | 42 | 12 | 61 | * | AYDIN | 2 | 2 | 1
| 2 | 80 | 0 | 85 | * | BALIKESİR | 3 | 5 | 3
| 22 | 608 | 41 | 679 | * | BURSA | 6 | 55 | 26
| 23 | 542 | 293 | 941 | 16,446,550 | ÇANAKKALE | 2 | 15 | 10
| 3 | 282 | 15 | 325 | * | ÇORUM | 1 | 1 | 0
| 5 | 14 | 2 | 22 | * | EDİRNE | 1 | 1 | 0
| 0 | 5 | 0 | 6 | * | ERZİNCAN | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | GAZİANTEP | 15 | 23 | 23
| 29 | 664 | 86 | 825 | 11,728,525 | MERSİN | 3 | 19 | 12
| 36 | 384 | 87 | 538 | * | İSTANBUL | 19 | 68 | 56
| 79 | 902 | 300 | 1405 | 29,174,908 | İZMİR | 12 | 110 | 109
| 34 | 1430 | 364 | 2047 | 21,959,453 | KASTAMONU | 1 | 1 | 1
| 1 | 7 | 5 | 15 | * | KAYSERİ | 2 | 1 | 1
| 3 | 12 | 2 | 19 | * | KOCAELİ | 2 | 7 | 7
| 1 | 141 | 9 | 165 | * | KONYA | 5 | 7 | 3
| 5 | 134 | 46 | 195 | 8,487,666 | KÜTAHYA | 4 | 3 | 0
| 2 | 55 | 10 | 70 | 1,695,913 | MANİSA | 3 | 18 | 5
| 19 | 393 | 16 | 451 | * | KAHRAMANMARAŞ | 3 | 3 | 0
| 0 | 68 | 5 | 76 | * | NEVŞEHIR | 1 | 2 | 2
| 2 | 23 | 4 | 33 | * | SAKARYA | 2 | 2 | 0
| 0 | 13 | 11 | 26 | * | TRABZON | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | * | ŞANLIURFA | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | UŞAK | 1 | 0 | 0
| 0 | 6 | 0 | 6 | * | YOZGAT | 1 | 2 | 4
| 4 | 110 | 4 | 124 | * | Toplam | 94 | 348
| 264 | 273 | 5921 | 1314
| 8122 | 89,493,015 |
|
|