TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.86.10-Homojenize gıda müstahzarları ve diyetetik gıdalar İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 1 | 0
| 6 | 32 | 7 | 46 | * | * | ANKARA | 14 | 57 | 34
| 63 | 1015 | 251 | 1427 | 67,952,183 | ANTALYA | 1 | 1 | 0
| 1 | 9 | 1 | 12 | * | * | AYDIN | 1 | 2 | 2
| 0 | 6 | 4 | 14 | * | * | BALIKESİR | 1 | 12 | 38
| 38 | 40 | 4 | 132 | * | * | BURSA | 1 | 1 | 1
| 0 | 43 | 10 | 55 | * | * | GİRESUN | 1 | 4 | 2
| 4 | 94 | 12 | 116 | * | * | GÜMÜŞHANE | 1 | 0 | 0
| 1 | 4 | 1 | 6 | * | * | HATAY | 1 | 0 | 0
| 1 | 3 | 2 | 7 | * | * | İSTANBUL | 3 | 7 | 3
| 0 | 23 | 38 | 71 | * | * | İZMİR | 6 | 23 | 23
| 21 | 452 | 131 | 650 | 6,891,170 | KAYSERİ | 1 | 4 | 4
| 10 | 100 | 7 | 125 | * | * | MALATYA | 1 | 1 | 1
| 5 | 29 | 3 | 39 | * | * | MANİSA | 2 | 11 | 2
| 5 | 65 | 7 | 90 | * | * | MUĞLA | 2 | 3 | 0
| 0 | 16 | 0 | 19 | * | * | TEKİRDAĞ | 1 | 7 | 6
| 2 | 30 | 16 | 61 | * | * | DÜZCE | 3 | 3 | 2
| 4 | 53 | 1 | 63 | * | * | Toplam | 41 | 137
| 118 | 161 | 2014 | 495
| 2933 | 74,843,353 |
|
|