TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.85.14-Hazır yemek (esas olarak makarna içeren)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA110 128333*
AMASYA210 08211*
ANKARA41656 8464926361,513,200
ANTALYA632 69192192852,818,500
AYDIN101 314119*
BALIKESİR440 11123101481,457,700
BURDUR143 23805394*
BURSA71719 813642550612,021,678
ÇANAKKALE11510 327815321*
ÇORUM110 514222*
DENİZLİ142 81549177*
ELAZIĞ100 72110*
GAZİANTEP323 1317424216*
MERSİN13233 1948847619*
İSTANBUL273025 1491187170156628,161,680
İZMİR6146 9268333307,561,821
KASTAMONU100 0213*
KAYSERİ14124 26421565214,379,924
KOCAELİ333 360877*
KONYA110 031032*
KÜTAHYA540 973793713,850
MALATYA110 1316*
MANİSA113 05110*
MARDİN223 6511274*
NEVŞEHIR126 02158231*
SAKARYA110 208231*
SİVAS100 0202*
TEKİRDAĞ33343 1212281161432*
TRABZON110 013115*
BATMAN110 0618*
Toplam103206 2224656256672 782858,628,353