TOBB-Sanayi Veri Tabanı
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.85.14-Hazır yemek (esas olarak makarna içeren)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA110 134339*
AMASYA210 08211*
ANKARA31813 838381503*
ANTALYA332 6817517265*
BALIKESİR441 13131131621,543,700
BİLECİK110 231135*
BURDUR143 23405354*
BURSA71619 824133356312,021,678
ÇORUM220 1136352*
DENİZLİ142 81549177*
ERZURUM100 48214*
GAZİANTEP312 918015207*
İSTANBUL304030 1471323213175836,681,680
İZMİR433106 8393976372,172,357
KAYSERİ1094 16334554193,358,904
KOCAELİ222 153361*
KONYA110 031032*
KÜTAHYA330 449662*
MALATYA210 310115*
MANİSA113 05110*
MARDİN210 316323*
NEVŞEHIR153 012110139*
TEKİRDAĞ21830 083159938*
TRABZON110 013115*
BATMAN110 0618*
Toplam89171 2203905078634 649955,778,319