TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.85.12-Hazır yemek (esas olarak balık, kabuklu veya yumuşakça içeren)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ANTALYA110 08110*
AYDIN183 43238346*
BALIKESİR100 1719*
BİLECİK113 143149*
ÇANAKKALE11510 327815321*
İZMİR664 2106241421,662,654
Toplam1131 201176550 8776,682,994