TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.85.11-Hazır yemek (esas olarak et, sakatat veya kan içeren)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA110 2115*
ADIYAMAN120 122126*
AMASYA100 129434*
ANKARA461 679201122,000,750
ANTALYA433 524338389,100
AYDIN101 314119*
BALIKESİR31919 211138941291*
BURSA52311 16317334681,059,633
ÇANAKKALE11510 327815321*
ESKİŞEHİR221 520634*
GAZİANTEP220 962780*
İSTANBUL426060 1521489382214517,119,387
İZMİR137181 142582268303914,370,653
KOCAELİ41621 1946914366825,486,800
KONYA220 74518*
MUĞLA110 3509*
NEVŞEHIR126 02158231*
TEKİRDAĞ220 830343*
KARAMAN102 063065*
Toplam91227 2162756841994 864675,652,421