TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.85.11-Hazır yemek (esas olarak et, sakatat veya kan içeren) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 1 | 0
| 2 | 1 | 1 | 5 | * | ADIYAMAN | 1 | 2 | 0
| 1 | 22 | 1 | 26 | * | AMASYA | 1 | 0 | 0
| 1 | 29 | 4 | 34 | * | ANKARA | 4 | 6 | 1
| 6 | 79 | 20 | 112 | 2,000,750 | ANTALYA | 4 | 3 | 3
| 5 | 24 | 3 | 38 | 389,100 | AYDIN | 1 | 0 | 1
| 3 | 14 | 1 | 19 | * | BALIKESİR | 3 | 19 | 19
| 21 | 1138 | 94 | 1291 | * | BURSA | 5 | 23 | 11
| 16 | 317 | 33 | 468 | 1,059,633 | ÇANAKKALE | 1 | 15 | 10
| 3 | 278 | 15 | 321 | * | ESKİŞEHİR | 2 | 2 | 1
| 5 | 20 | 6 | 34 | * | GAZİANTEP | 2 | 2 | 0
| 9 | 62 | 7 | 80 | * | İSTANBUL | 42 | 60 | 60
| 152 | 1489 | 382 | 2145 | 17,119,387 | İZMİR | 13 | 71 | 81
| 14 | 2582 | 268 | 3039 | 14,370,653 | KOCAELİ | 4 | 16 | 21
| 19 | 469 | 143 | 668 | 25,486,800 | KONYA | 2 | 2 | 0
| 7 | 4 | 5 | 18 | * | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 3 | 5 | 0 | 9 | * | NEVŞEHIR | 1 | 2 | 6
| 0 | 215 | 8 | 231 | * | TEKİRDAĞ | 2 | 2 | 0
| 8 | 30 | 3 | 43 | * | KARAMAN | 1 | 0 | 2
| 0 | 63 | 0 | 65 | * | Toplam | 91 | 227
| 216 | 275 | 6841 | 994
| 8646 | 75,652,421 |
|
|