TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.81.11-Şeker kamışı veya şeker pancarı şekeri, ham (katı formda) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | KASTAMONU | 1 | 19 | 0
| 35 | 215 | 36 | 305 | * | KONYA | 1 | 43 | 0
| 8 | 445 | 137 | 633 | * | SAKARYA | 1 | 11 | 0
| 82 | 6 | 23 | 122 | * | SAMSUN | 1 | 5 | 0
| 6 | 61 | 21 | 93 | * | TRABZON | 1 | 0 | 1
| 0 | 3 | 1 | 5 | * | VAN | 1 | 16 | 32
| 70 | 245 | 27 | 390 | * | Toplam | 6 | 94
| 33 | 201 | 975 | 245
| 1548 | 663,530,250 |
|
|