TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.51.12-Süt ve krema (ağırlığına göre, yağ içeriği > % 6 olan, konsantre edilmemiş veya tatlandırılmamış) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 3 | 4 | 3
| 5 | 60 | 4 | 76 | * | AFYONKARAHİSAR | 2 | 1 | 1
| 1 | 29 | 9 | 41 | * | AMASYA | 1 | 1 | 1
| 0 | 6 | 0 | 8 | * | ANTALYA | 5 | 32 | 19
| 127 | 611 | 67 | 856 | 4,445,540 | BALIKESİR | 3 | 14 | 8
| 4 | 676 | 77 | 779 | * | BURSA | 3 | 4 | 3
| 3 | 39 | 8 | 57 | * | ÇANAKKALE | 2 | 1 | 0
| 0 | 14 | 1 | 16 | * | ÇANKIRI | 1 | 0 | 0
| 0 | 22 | 1 | 23 | * | ERZURUM | 1 | 1 | 0
| 2 | 19 | 4 | 26 | * | ESKİŞEHİR | 3 | 2 | 1
| 6 | 29 | 3 | 41 | * | GAZİANTEP | 2 | 10 | 4
| 5 | 208 | 24 | 251 | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 0 | 3 | 0 | 4 | * | İSTANBUL | 5 | 27 | 26
| 21 | 443 | 175 | 692 | 2,721,500 | İZMİR | 11 | 32 | 23
| 43 | 765 | 51 | 914 | 13,491,798 | KAYSERİ | 1 | 1 | 0
| 2 | 9 | 1 | 13 | * | KIRKLARELİ | 1 | 1 | 0
| 1 | 36 | 1 | 39 | * | KONYA | 7 | 10 | 23
| 21 | 150 | 25 | 229 | 5,019,925 | KÜTAHYA | 1 | 0 | 0
| 0 | 9 | 0 | 9 | * | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 1 | 0
| 2 | 13 | 2 | 18 | * | NEVŞEHIR | 2 | 1 | 0
| 2 | 5 | 2 | 10 | * | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 0
| 1 | 0 | 1 | 3 | * | ŞANLIURFA | 1 | 0 | 0
| 2 | 15 | 0 | 17 | * | AKSARAY | 3 | 29 | 254
| 54 | 780 | 64 | 1181 | * | KARAMAN | 1 | 5 | 12
| 18 | 77 | 23 | 137 | * | BARTIN | 1 | 1 | 2
| 0 | 11 | 2 | 16 | * | Toplam | 63 | 180
| 380 | 320 | 4029 | 545
| 5456 | 54,275,185 |
|
|