TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.39.24-Meyve ve sert kabuklu yemişler (geçici olarak korunmuş, hemen tüketime hazır olmayan) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 2 | 0
| 0 | 1 | 0 | 3 | * | BURSA | 3 | 21 | 13
| 23 | 1112 | 41 | 1210 | * | ÇANAKKALE | 1 | 1 | 0
| 1 | 7 | 0 | 9 | * | ÇORUM | 1 | 1 | 0
| 1 | 3 | 1 | 6 | * | GAZİANTEP | 2 | 1 | 2
| 2 | 57 | 16 | 78 | * | HATAY | 1 | 2 | 2
| 0 | 10 | 4 | 18 | * | ISPARTA | 1 | 4 | 4
| 2 | 179 | 28 | 217 | * | İZMİR | 3 | 12 | 21
| 16 | 231 | 50 | 330 | * | MALATYA | 2 | 1 | 1
| 11 | 54 | 6 | 73 | * | MANİSA | 1 | 11 | 1
| 8 | 204 | 20 | 244 | * | MUĞLA | 2 | 1 | 2
| 1 | 38 | 1 | 43 | * | NİĞDE | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 0 | 1 | * | Toplam | 19 | 57
| 46 | 65 | 1897 | 167
| 2232 | 77,603,210 |
|
|