TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.39.24-Meyve ve sert kabuklu yemişler (geçici olarak korunmuş, hemen tüketime hazır olmayan)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
AFYONKARAHİSAR131 145353*
ANTALYA230 012116*
BALIKESİR100 1405*
BURSA41714 1792439101131,655,560
ÇANAKKALE110 1619*
GAZİANTEP100 011011*
HATAY120 114019*
ISPARTA133 69915126*
İZMİR41527 152605537220,905,000
KONYA122 034846*
KÜTAHYA122 316225*
MALATYA221 1259983*
MANİSA31825 2722124315*
NİĞDE100 0112*
Toplam2468 75841706158 209377,908,367