TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.39.24-Meyve ve sert kabuklu yemişler (geçici olarak korunmuş, hemen tüketime hazır olmayan)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA120 0103*
AFYONKARAHİSAR131 133341*
ANTALYA100 0303*
AYDIN114 465478*
BURSA32113 231112411210*
ÇANAKKALE110 1608*
ÇORUM110 1316*
GAZİANTEP100 012012*
HATAY122 010418*
ISPARTA181 616822205*
İZMİR72424 132777040826,274,810
KÜTAHYA122 316225*
MALATYA221 1259983*
MANİSA31825 1222619300*
MUŞ100 1517*
Toplam2685 73771996176 240781,321,287