TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.39.24-Meyve ve sert kabuklu yemişler (geçici olarak korunmuş, hemen tüketime hazır olmayan) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 2 | 0
| 0 | 1 | 0 | 3 | * | AFYONKARAHİSAR | 1 | 3 | 1
| 1 | 33 | 3 | 41 | * | ANTALYA | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 0 | 3 | * | AYDIN | 1 | 1 | 4
| 4 | 65 | 4 | 78 | * | BURSA | 3 | 21 | 13
| 23 | 1112 | 41 | 1210 | * | ÇANAKKALE | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 0 | 8 | * | ÇORUM | 1 | 1 | 0
| 1 | 3 | 1 | 6 | * | GAZİANTEP | 1 | 0 | 0
| 0 | 12 | 0 | 12 | * | HATAY | 1 | 2 | 2
| 0 | 10 | 4 | 18 | * | ISPARTA | 1 | 8 | 1
| 6 | 168 | 22 | 205 | * | İZMİR | 7 | 24 | 24
| 13 | 277 | 70 | 408 | 26,274,810 | KÜTAHYA | 1 | 2 | 2
| 3 | 16 | 2 | 25 | * | MALATYA | 2 | 2 | 1
| 12 | 59 | 9 | 83 | * | MANİSA | 3 | 18 | 25
| 12 | 226 | 19 | 300 | * | MUŞ | 1 | 0 | 0
| 1 | 5 | 1 | 7 | * | Toplam | 26 | 85
| 73 | 77 | 1996 | 176
| 2407 | 81,321,287 |
|
|