TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.39.16-Bezelye, sirke veya asetik asit dışında korunmuş (hazır sebze yemekleri hariç) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | BALIKESİR | 1 | 5 | 75
| 14 | 787 | 11 | 892 | * | BURSA | 1 | 1 | 0
| 2 | 21 | 0 | 24 | * | ÇANAKKALE | 1 | 4 | 4
| 5 | 257 | 13 | 283 | * | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 2 | 11 | 2 | 17 | * | MANİSA | 1 | 1 | 2
| 0 | 48 | 2 | 53 | * | NİĞDE | 1 | 3 | 1
| 2 | 27 | 1 | 34 | * | TEKİRDAĞ | 1 | 2 | 1
| 0 | 26 | 3 | 32 | * | Toplam | 7 | 17
| 84 | 25 | 1177 | 32
| 1335 | 0 |
|
|