TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.39.15-Fasulye, sirke veya asetik asit dışında korunmuş (hazır sebze yemekleri hariç) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | BALIKESİR | 1 | 5 | 3
| 13 | 40 | 3 | 64 | * | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 1 | 45 | 2 | 50 | * | Toplam | 2 | 6
| 4 | 14 | 85 | 5
| 114 | * |
|
|