TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.39.15-Fasulye, sirke veya asetik asit dışında korunmuş (hazır sebze yemekleri hariç) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | BALIKESİR | 1 | 5 | 75
| 14 | 787 | 11 | 892 | * | İZMİR | 1 | 1 | 2
| 0 | 20 | 8 | 31 | * | MANİSA | 1 | 1 | 1
| 2 | 40 | 2 | 46 | * | TEKİRDAĞ | 1 | 2 | 1
| 0 | 26 | 3 | 32 | * | Toplam | 4 | 9
| 79 | 16 | 873 | 24
| 1001 | 7,612,928 |
|
|