TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.13.91-Et ürünleri üretimi için pişirme ve diğer hazırlama hizmetleri İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | AFYONKARAHİSAR | 8 | 12 | 8
| 25 | 241 | 88 | 376 | 1,208,335 | ANKARA | 2 | 3 | 11
| 7 | 402 | 12 | 435 | * | ANTALYA | 1 | 6 | 2
| 8 | 130 | 4 | 150 | * | BURSA | 2 | 46 | 16
| 0 | 371 | 266 | 701 | * | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 0
| 0 | 10 | 0 | 11 | * | İSTANBUL | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 0 | 3 | * | İZMİR | 6 | 30 | 31
| 35 | 2051 | 189 | 2336 | 4,375,829 | KAYSERİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 2 | 0 | 2 | * | KOCAELİ | 1 | 1 | 1
| 2 | 9 | 3 | 16 | * | KONYA | 3 | 1 | 4
| 4 | 46 | 10 | 65 | * | KÜTAHYA | 1 | 0 | 0
| 1 | 11 | 1 | 13 | * | MANİSA | 2 | 1 | 0
| 1 | 10 | 3 | 15 | * | SAMSUN | 1 | 0 | 0
| 0 | 9 | 2 | 11 | * | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 2
| 2 | 20 | 4 | 29 | * | ARDAHAN | 1 | 0 | 1
| 2 | 16 | 3 | 22 | * | DÜZCE | 1 | 2 | 2
| 25 | 29 | 7 | 66 | * | Toplam | 33 | 104
| 78 | 112 | 3360 | 592
| 4251 | 5,584,164 |
|
|