TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.13.13-Diğer et ve yenilebilir sakatatlar (tuzlanmış, salamura edilmiş, kurutulmuş veya tütsülenmiş) (büyükbaş hayvan ve domuz etleri hariç); et veya sakatattan yenilebilir un ve kaba unlar

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA121 0503487*
AFYONKARAHİSAR122 675893*
ANTALYA444 8455661,761,974
BALIKESİR100 2417*
BİLECİK11523 715922226*
ESKİŞEHİR110 010011*
İSTANBUL200 017017*
İZMİR110 3419*
KAYSERİ453 1720644279163,000
Toplam1630 3343570115 7955,679,906