TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.13.13-Diğer et ve yenilebilir sakatatlar (tuzlanmış, salamura edilmiş, kurutulmuş veya tütsülenmiş) (büyükbaş hayvan ve domuz etleri hariç); et veya sakatattan yenilebilir un ve kaba unlar İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 2 | 1
| 0 | 50 | 34 | 87 | * | AFYONKARAHİSAR | 1 | 2 | 2
| 6 | 73 | 8 | 91 | * | ANTALYA | 2 | 1 | 0
| 3 | 2 | 1 | 7 | * | AYDIN | 1 | 1 | 0
| 1 | 3 | 1 | 6 | * | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 0
| 0 | 10 | 0 | 11 | * | İSTANBUL | 2 | 0 | 0
| 0 | 17 | 0 | 17 | * | KAYSERİ | 1 | 1 | 0
| 5 | 8 | 6 | 21 | * | Toplam | 9 | 8
| 3 | 15 | 163 | 50
| 240 | 594,732 |
|
|