TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.13.12-Büyükbaş hayvan etleri, tuzlanmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 2 | 2 | 1
| 0 | 55 | 34 | 93 | * | AFYONKARAHİSAR | 4 | 12 | 5
| 21 | 243 | 27 | 309 | 992,160 | ANKARA | 3 | 7 | 3
| 9 | 289 | 56 | 364 | * | ANTALYA | 2 | 2 | 0
| 7 | 30 | 2 | 41 | * | BİNGÖL | 1 | 1 | 0
| 1 | 2 | 1 | 5 | * | BURSA | 1 | 43 | 14
| 0 | 348 | 265 | 672 | * | ERZİNCAN | 1 | 0 | 0
| 0 | 7 | 0 | 7 | * | ESKİŞEHİR | 2 | 2 | 1
| 4 | 12 | 4 | 23 | * | İSTANBUL | 4 | 0 | 0
| 0 | 24 | 0 | 24 | 608,335 | KIRKLARELİ | 1 | 1 | 0
| 3 | 16 | 2 | 22 | * | KONYA | 1 | 47 | 40
| 118 | 564 | 71 | 840 | * | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 0 | 1
| 2 | 10 | 2 | 15 | * | TOKAT | 2 | 2 | 0
| 1 | 24 | 6 | 34 | * | YOZGAT | 2 | 0 | 1
| 0 | 647 | 27 | 675 | * | Toplam | 27 | 119
| 66 | 166 | 2271 | 497
| 3124 | 1,600,495 |
|
|