TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.13.12-Büyükbaş hayvan etleri, tuzlanmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 1 | 2 | 1
| 0 | 50 | 34 | 87 | * | AFYONKARAHİSAR | 4 | 12 | 8
| 21 | 247 | 32 | 321 | 818,160 | ANKARA | 5 | 17 | 7
| 21 | 431 | 65 | 541 | 6,966,600 | ANTALYA | 3 | 4 | 3
| 26 | 137 | 17 | 187 | * | BALIKESİR | 2 | 1 | 0
| 3 | 7 | 2 | 13 | * | BİNGÖL | 2 | 1 | 0
| 1 | 6 | 1 | 9 | * | BURSA | 1 | 64 | 24
| 0 | 366 | 243 | 697 | * | ELAZIĞ | 1 | 1 | 1
| 1 | 10 | 1 | 14 | * | ERZİNCAN | 1 | 0 | 0
| 0 | 7 | 0 | 7 | * | ERZURUM | 1 | 1 | 2
| 18 | 10 | 5 | 36 | * | ESKİŞEHİR | 2 | 2 | 1
| 4 | 12 | 4 | 23 | * | ISPARTA | 1 | 1 | 1
| 1 | 10 | 1 | 14 | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 3 | 7 | 4 | 15 | * | İSTANBUL | 8 | 0 | 0
| 0 | 47 | 0 | 47 | 1,587,142 | İZMİR | 1 | 0 | 0
| 1 | 0 | 1 | 2 | * | KAYSERİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | KIRKLARELİ | 3 | 1 | 0
| 5 | 27 | 2 | 35 | * | KOCAELİ | 2 | 26 | 26
| 12 | 771 | 260 | 1095 | * | KONYA | 1 | 46 | 33
| 135 | 567 | 79 | 860 | * | MALATYA | 1 | 0 | 1
| 4 | 31 | 4 | 41 | * | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 0 | 1
| 2 | 10 | 2 | 15 | * | SAKARYA | 1 | 0 | 0
| 2 | 17 | 2 | 21 | * | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 0
| 5 | 20 | 2 | 28 | * | TOKAT | 2 | 2 | 0
| 1 | 24 | 6 | 34 | * | TRABZON | 1 | 0 | 0
| 0 | 38 | 15 | 53 | * | YOZGAT | 2 | 0 | 3
| 7 | 99 | 20 | 133 | * | Toplam | 50 | 183
| 112 | 273 | 2955 | 802
| 4332 | 9,371,902 |
|
|