TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.13.12-Büyükbaş hayvan etleri, tuzlanmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ADANA121 0503487*
AFYONKARAHİSAR4128 2124732321818,160
ANKARA5177 21431655416,966,600
ANTALYA343 2613717187*
BALIKESİR210 37213*
BİNGÖL210 1619*
BURSA16424 0366243697*
ELAZIĞ111 110114*
ERZİNCAN100 0707*
ERZURUM112 1810536*
ESKİŞEHİR221 412423*
ISPARTA111 110114*
MERSİN110 37415*
İSTANBUL800 0470471,587,142
İZMİR100 1012*
KAYSERİ100 0404*
KIRKLARELİ310 527235*
KOCAELİ22626 127712601095*
KONYA14633 13556779860*
MALATYA101 431441*
KAHRAMANMARAŞ101 210215*
SAKARYA100 217221*
TEKİRDAĞ110 520228*
TOKAT220 124634*
TRABZON100 0381553*
YOZGAT203 79920133*
Toplam50183 1122732955802 43329,371,902