TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.13.12-Büyükbaş hayvan etleri, tuzlanmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ADANA | 2 | 2 | 1
| 0 | 55 | 34 | 93 | * | AFYONKARAHİSAR | 5 | 13 | 8
| 25 | 262 | 39 | 348 | 1,442,160 | ANKARA | 4 | 17 | 7
| 19 | 425 | 62 | 530 | 6,872,000 | ANTALYA | 4 | 4 | 3
| 29 | 138 | 18 | 192 | 1,952,500 | BALIKESİR | 1 | 0 | 0
| 2 | 4 | 1 | 7 | * | BİNGÖL | 2 | 1 | 0
| 1 | 6 | 1 | 9 | * | BURSA | 1 | 43 | 14
| 0 | 348 | 265 | 672 | * | ELAZIĞ | 1 | 1 | 1
| 1 | 10 | 1 | 14 | * | ERZİNCAN | 1 | 0 | 0
| 0 | 7 | 0 | 7 | * | ESKİŞEHİR | 2 | 2 | 1
| 4 | 12 | 4 | 23 | * | ISPARTA | 1 | 1 | 1
| 1 | 10 | 1 | 14 | * | MERSİN | 1 | 1 | 0
| 3 | 7 | 4 | 15 | * | İSTANBUL | 7 | 0 | 0
| 0 | 42 | 0 | 42 | 1,572,442 | KAYSERİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 4 | 0 | 4 | * | KIRKLARELİ | 2 | 1 | 0
| 3 | 21 | 2 | 27 | * | KOCAELİ | 2 | 26 | 26
| 12 | 771 | 260 | 1095 | * | KONYA | 1 | 47 | 40
| 118 | 564 | 71 | 840 | * | MALATYA | 1 | 0 | 1
| 4 | 31 | 4 | 41 | * | KAHRAMANMARAŞ | 1 | 0 | 1
| 2 | 10 | 2 | 15 | * | SAKARYA | 1 | 0 | 0
| 2 | 17 | 2 | 21 | * | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 0
| 5 | 20 | 2 | 28 | * | TOKAT | 2 | 2 | 0
| 1 | 24 | 6 | 34 | * | TRABZON | 1 | 0 | 0
| 0 | 38 | 15 | 53 | * | YOZGAT | 2 | 0 | 1
| 0 | 647 | 27 | 675 | * | Toplam | 47 | 162
| 105 | 232 | 3473 | 821
| 4799 | 11,839,102 |
|
|