TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

10.13.11-Domuz eti, parçalanmış, tuzlanmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş (domuz pastırması ve jambonu)

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
kilogram
ERZURUM121 5751093*
İZMİR110 08312*
Toplam23 158313 105
*