TOBB Sanayi Veri Tabanı 10.13.11-Domuz eti, parçalanmış, tuzlanmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş (domuz pastırması ve jambonu) İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
kilogram | ERZURUM | 1 | 2 | 1
| 5 | 75 | 10 | 93 | * | İZMİR | 1 | 1 | 0
| 0 | 8 | 3 | 12 | * | Toplam | 2 | 3
| 1 | 5 | 83 | 13
| 105 | * |
|
|