TOBB Sanayi Veri Tabanı Şarap ve üzüm şıraları, mayalanması alkol ilavesiyle durdurulan veya önüne geçilen, alkol derecesi <= % 15 olan şarap ve üzüm şıraları (belli bölgelerde üretilen kaliteli beyaz ve köpüklü şaraplar hariç) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ANTALYA | 1 | 2 | 2
| 3 | 21 | 7 | 35 | AYDIN | 1 | 3 | 1
| 0 | 10 | 5 | 19 | ÇANAKKALE | 3 | 13 | 13
| 6 | 35 | 8 | 75 | DENİZLİ | 6 | 11 | 0
| 5 | 66 | 9 | 91 | İZMİR | 4 | 6 | 2
| 3 | 44 | 8 | 63 | MANİSA | 1 | 1 | 0
| 1 | 4 | 1 | 7 | MUĞLA | 2 | 3 | 1
| 2 | 3 | 2 | 11 | NEVŞEHIR | 2 | 2 | 0
| 0 | 5 | 1 | 8 | TEKİRDAĞ | 2 | 2 | 1
| 0 | 11 | 3 | 17 | TOKAT | 1 | 2 | 2
| 1 | 6 | 1 | 12 | Toplam | 23 | 45
| 22 | 21 | 205 | 45
| 338
|
|
|