TOBB Sanayi Veri Tabanı Kaliteli şarap ve üzüm şırası, mayalanması alkol ilavesiyle durdurulan veya önüne geçilen, alkol derecesi <= % 15 olan belli bölgelerde üretilen kaliteli şaraplar (beyaz ve köpüklü şarap hariç) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ANTALYA | 1 | 3 | 0
| 0 | 9 | 1 | 13 | BALIKESİR | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 3 | 11 | ÇANAKKALE | 5 | 5 | 1
| 1 | 30 | 2 | 39 | DENİZLİ | 8 | 12 | 1
| 8 | 77 | 9 | 107 | DİYARBAKIR | 3 | 1 | 1
| 5 | 15 | 2 | 24 | ELAZIĞ | 1 | 4 | 0
| 0 | 23 | 6 | 33 | HATAY | 1 | 2 | 0
| 0 | 2 | 0 | 4 | MERSİN | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | İZMİR | 4 | 10 | 2
| 1 | 50 | 23 | 86 | KIRKLARELİ | 4 | 6 | 3
| 2 | 16 | 2 | 30 | MARDİN | 2 | 1 | 0
| 2 | 16 | 0 | 19 | TEKİRDAĞ | 2 | 1 | 0
| 0 | 5 | 1 | 7 | AKSARAY | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | Toplam | 34 | 46
| 8 | 20 | 251 | 51
| 377
|
|
|