TOBB Sanayi Veri Tabanı Kaliteli şarap ve üzüm şırası, mayalanması alkol ilavesiyle durdurulan veya önüne geçilen, alkol derecesi <= % 15 olan belli bölgelerde üretilen kaliteli şaraplar (beyaz ve köpüklü şarap hariç) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ANTALYA | 1 | 2 | 0
| 0 | 12 | 1 | 15 | BALIKESİR | 1 | 1 | 0
| 1 | 6 | 3 | 11 | ÇANAKKALE | 5 | 5 | 1
| 1 | 30 | 2 | 39 | DENİZLİ | 7 | 11 | 1
| 8 | 63 | 9 | 92 | DİYARBAKIR | 4 | 1 | 1
| 2 | 9 | 1 | 14 | ELAZIĞ | 1 | 4 | 0
| 0 | 23 | 6 | 33 | HATAY | 1 | 2 | 0
| 0 | 2 | 0 | 4 | MERSİN | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | İZMİR | 4 | 11 | 2
| 1 | 50 | 22 | 86 | KIRKLARELİ | 4 | 4 | 2
| 1 | 11 | 3 | 22 | MANİSA | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 0 | 1 | MARDİN | 1 | 1 | 0
| 1 | 14 | 0 | 16 | TEKİRDAĞ | 4 | 7 | 0
| 0 | 35 | 10 | 52 | AKSARAY | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | Toplam | 36 | 49
| 7 | 15 | 258 | 59
| 389
|
|
|