TOBB Sanayi Veri Tabanı Kaliteli şarap ve üzüm şırası, mayalanması alkol ilavesiyle durdurulan veya önüne geçilen, alkol derecesi <= % 15 olan belli bölgelerde üretilen kaliteli şaraplar (beyaz ve köpüklü şarap hariç) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
| ANTALYA | 1 | 2 | 0
| 0 | 12 | 1 | 15 | | ÇANAKKALE | 1 | 1 | 0
| 0 | 4 | 0 | 5 | | DENİZLİ | 5 | 9 | 0
| 5 | 40 | 8 | 62 | | DİYARBAKIR | 3 | 1 | 1
| 2 | 6 | 1 | 11 | | HATAY | 1 | 2 | 0
| 0 | 2 | 0 | 4 | | MERSİN | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | | İZMİR | 1 | 5 | 0
| 0 | 25 | 14 | 44 | | KIRKLARELİ | 3 | 4 | 2
| 0 | 11 | 3 | 20 | | MANİSA | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 0 | 1 | | TEKİRDAĞ | 3 | 7 | 0
| 0 | 31 | 10 | 48 | | AKSARAY | 1 | 0 | 0
| 0 | 1 | 1 | 2 | | Toplam | 21 | 31
| 3 | 7 | 134 | 39
| 214
|
|
|