TOBB Sanayi Veri Tabanı Hazır yemek (esas olarak et, sakatat veya kan içeren) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ADANA | 1 | 1 | 0
| 2 | 1 | 1 | 5 | ADIYAMAN | 1 | 2 | 0
| 1 | 22 | 1 | 26 | AMASYA | 1 | 0 | 0
| 1 | 29 | 4 | 34 | ANKARA | 3 | 5 | 1
| 5 | 78 | 19 | 108 | ANTALYA | 2 | 7 | 2
| 2 | 9 | 10 | 30 | BALIKESİR | 1 | 0 | 7
| 1 | 63 | 3 | 74 | BURSA | 4 | 21 | 10
| 13 | 203 | 18 | 333 | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 1
| 2 | 5 | 3 | 12 | GAZİANTEP | 1 | 1 | 1
| 1 | 45 | 2 | 50 | İSTANBUL | 35 | 54 | 56
| 170 | 1458 | 402 | 2142 | İZMİR | 9 | 34 | 43
| 7 | 2226 | 275 | 2585 | KOCAELİ | 4 | 26 | 25
| 13 | 598 | 83 | 745 | KONYA | 1 | 1 | 0
| 7 | 0 | 1 | 9 | MUĞLA | 1 | 1 | 0
| 3 | 5 | 0 | 9 | NEVŞEHIR | 1 | 5 | 3
| 0 | 121 | 10 | 139 | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 0
| 3 | 10 | 1 | 15 | TRABZON | 1 | 1 | 1
| 2 | 15 | 3 | 22 | Toplam | 68 | 161
| 150 | 233 | 4888 | 836
| 6338
|
|
|