TOBB Sanayi Veri Tabanı Et ürünleri üretimi için pişirme ve diğer hazırlama hizmetleri İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
|
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
| AFYONKARAHİSAR | 3 | 8 | 4
| 12 | 149 | 58 | 231 | | BURSA | 2 | 46 | 16
| 0 | 371 | 266 | 701 | | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 0
| 0 | 10 | 0 | 11 | | İSTANBUL | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 0 | 3 | | İZMİR | 4 | 28 | 31
| 11 | 2014 | 180 | 2264 | | KOCAELİ | 1 | 1 | 1
| 2 | 9 | 3 | 16 | | MANİSA | 1 | 0 | 0
| 0 | 9 | 2 | 11 | | SAMSUN | 1 | 0 | 0
| 0 | 9 | 2 | 11 | | ARDAHAN | 1 | 0 | 1
| 2 | 16 | 3 | 22 | | DÜZCE | 1 | 2 | 2
| 25 | 29 | 7 | 66 | | Toplam | 16 | 86
| 55 | 52 | 2619 | 521
| 3336
|
|
|