TOBB Sanayi Veri Tabanı Et ürünleri üretimi için pişirme ve diğer hazırlama hizmetleri İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
AFYONKARAHİSAR | 8 | 12 | 8
| 25 | 241 | 88 | 376 | ANKARA | 2 | 3 | 11
| 7 | 402 | 12 | 435 | BURSA | 2 | 46 | 16
| 0 | 371 | 266 | 701 | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 0
| 0 | 10 | 0 | 11 | İSTANBUL | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 0 | 3 | İZMİR | 6 | 30 | 31
| 35 | 2051 | 189 | 2336 | KAYSERİ | 1 | 0 | 0
| 0 | 2 | 0 | 2 | KOCAELİ | 1 | 1 | 1
| 2 | 9 | 3 | 16 | KONYA | 2 | 1 | 4
| 4 | 45 | 8 | 62 | MANİSA | 2 | 1 | 0
| 1 | 10 | 3 | 15 | SAMSUN | 1 | 0 | 0
| 0 | 9 | 2 | 11 | TEKİRDAĞ | 1 | 1 | 2
| 2 | 20 | 4 | 29 | ARDAHAN | 1 | 0 | 1
| 2 | 16 | 3 | 22 | DÜZCE | 1 | 2 | 2
| 25 | 29 | 7 | 66 | Toplam | 30 | 98
| 76 | 103 | 3218 | 585
| 4085
|
|
|