TOBB Sanayi Veri Tabanı Tuzlanmış, salamura yapılmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş etler; et veya sakatattan yenilebilir un ve kaba unlar (tuzlanmış, salamura yapılmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş domuz, sığır ve dana etleri hariç) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ADANA | 1 | 2 | 1
| 0 | 50 | 34 | 87 | AFYONKARAHİSAR | 1 | 2 | 2
| 6 | 73 | 8 | 91 | ANTALYA | 2 | 1 | 0
| 3 | 2 | 1 | 7 | AYDIN | 1 | 1 | 0
| 1 | 3 | 1 | 6 | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 0
| 0 | 10 | 0 | 11 | İSTANBUL | 2 | 0 | 0
| 0 | 17 | 0 | 17 | KAYSERİ | 1 | 1 | 0
| 5 | 8 | 6 | 21 | Toplam | 9 | 8
| 3 | 15 | 163 | 50
| 240
|
|
|