TOBB Sanayi Veri Tabanı Tuzlanmış, salamura yapılmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş etler; et veya sakatattan yenilebilir un ve kaba unlar (tuzlanmış, salamura yapılmış, kurutulmuş veya tütsülenmiş domuz, sığır ve dana etleri hariç) İllere Göre Dağılım
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
ADANA | 1 | 2 | 1
| 0 | 50 | 34 | 87 | AFYONKARAHİSAR | 1 | 2 | 2
| 6 | 75 | 8 | 93 | ANTALYA | 4 | 4 | 4
| 8 | 45 | 5 | 66 | BALIKESİR | 1 | 0 | 0
| 2 | 4 | 1 | 7 | BİLECİK | 1 | 15 | 23
| 7 | 159 | 22 | 226 | ESKİŞEHİR | 1 | 1 | 0
| 0 | 10 | 0 | 11 | İSTANBUL | 2 | 0 | 0
| 0 | 17 | 0 | 17 | İZMİR | 1 | 1 | 0
| 3 | 4 | 1 | 9 | KAYSERİ | 4 | 5 | 3
| 17 | 206 | 44 | 279 | Toplam | 16 | 30
| 33 | 43 | 570 | 115
| 795
|
|
|