TOBB Sanayi Veri Tabanı 25.71.14-Kaşık, çatal, kepçe, kevgir, servis spatulası, balık bıçağı, kahvaltı ve meyve bıçağı, şeker maşası ve benzeri mutfak gereçleri ve sofra takımları İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
adet | ANKARA | 2 | 15 | 16
| 8 | 56 | 16 | 111 | * | * | * | ANTALYA | 1 | 13 | 8
| 10 | 27 | 16 | 74 | * | * | * | BURSA | 1 | 14 | 0
| 8 | 149 | 31 | 202 | * | * | * | GAZİANTEP | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 1 | 4 | * | * | * | İSTANBUL | 30 | 43 | 43
| 138 | 1595 | 405 | 2224 | 206,573,467 | TEKİRDAĞ | 2 | 6 | 10
| 14 | 276 | 13 | 319 | * | * | * | TRABZON | 1 | 1 | 4
| 1 | 6 | 2 | 14 | * | * | * | Toplam | 38 | 92
| 81 | 179 | 2112 | 484
| 2948 | 217,602,268 |
|
|