TOBB Sanayi Veri Tabanı 25.71.14-Kaşık, çatal, kepçe, kevgir, servis spatulası, balık bıçağı, kahvaltı ve meyve bıçağı, şeker maşası ve benzeri mutfak gereçleri ve sofra takımları İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
adet | ANKARA | 1 | 0 | 2
| 2 | 2 | 1 | 7 | * | * | * | ANTALYA | 1 | 13 | 8
| 10 | 27 | 16 | 74 | * | * | * | BURSA | 1 | 14 | 0
| 8 | 149 | 31 | 202 | * | * | * | GAZİANTEP | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 1 | 4 | * | * | * | İSTANBUL | 29 | 43 | 41
| 129 | 1643 | 404 | 2260 | 193,049,467 | TEKİRDAĞ | 2 | 6 | 10
| 14 | 276 | 13 | 319 | * | * | * | TRABZON | 1 | 1 | 4
| 1 | 6 | 2 | 14 | * | * | * | Toplam | 36 | 77
| 65 | 164 | 2106 | 468
| 2880 | 204,077,837 |
|
|