TOBB-Sanayi Veri Tabanı
TOBB Sanayi Veri Tabanı

25.71.14-Kaşık, çatal, kepçe, kevgir, servis spatulası, balık bıçağı, kahvaltı ve meyve bıçağı, şeker maşası ve benzeri mutfak gereçleri ve sofra takımları

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
adet
ANKARA21516 85616111***
ANTALYA1138 10271674***
BURSA1140 814931202***
GAZİANTEP100 0314***
İSTANBUL304343 13815954052224206,573,467
TEKİRDAĞ2610 1427613319***
TRABZON114 16214***
Toplam3892 811792112484 2948217,602,268