TOBB Sanayi Veri Tabanı 25.71.14-Kaşık, çatal, kepçe, kevgir, servis spatulası, balık bıçağı, kahvaltı ve meyve bıçağı, şeker maşası ve benzeri mutfak gereçleri ve sofra takımları İllere Göre Üretim Kapasiteleri
M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
|
İl Adı |
Kayıtlı Üretici |
Personel Bilgileri |
Üretim Kapasitesi |
M |
T |
U |
İ |
İD |
Toplam |
adet | ANKARA | 1 | 0 | 2
| 2 | 2 | 1 | 7 | * | * | * | ANTALYA | 1 | 13 | 8
| 10 | 27 | 16 | 74 | * | * | * | GAZİANTEP | 1 | 0 | 0
| 0 | 3 | 1 | 4 | * | * | * | İSTANBUL | 26 | 43 | 41
| 125 | 1603 | 402 | 2214 | 183,046,967 | TEKİRDAĞ | 1 | 5 | 4
| 10 | 131 | 11 | 161 | * | * | * | Toplam | 30 | 61
| 55 | 147 | 1766 | 431
| 2460 | 187,428,287 |
|
|