TOBB-Sanayi Bilgi Sistemi
TOBB Sanayi Veri Tabanı

25.71.14-Kaşık, çatal, kepçe, kevgir, servis spatulası, balık bıçağı, kahvaltı ve meyve bıçağı, şeker maşası ve benzeri mutfak gereçleri ve sofra takımları

İllere Göre Üretim Kapasiteleri

M: Mühendis; T: Teknisyen; U: Usta;İ: İşçi; İD: İdari;
* Kayıtlı üretici sayısı 3 ve daha az ise üretim kapasitesi bilgileri verilmemektedir
İl bazında üretim kapasitesi toplamları ürünün niteliğine bağlı olarak farklı birimlerde olabilir.
İl Adı
Kayıtlı
Üretici
Personel Bilgileri
Üretim Kapasitesi
M
T
U
İ
İD
Toplam
adet
ANKARA31516 115717116***
ANTALYA1138 10301576***
BURDUR100 0112***
BURSA1140 814931202***
DENİZLİ100 1304***
GAZİANTEP100 0314***
İSTANBUL394441 13117344222372260,198,616
TEKİRDAĞ2610 1427613319***
TRABZON214 118529***
DÜZCE100 161678191***
Toplam5293 791922438513 3315273,959,638